Ο κ. Χριστοφοράκος διαλέγει χαβιάρι

Ο κ. Χριστοφοράκος διαλέγει χαβιάρι Facebook Twitter
9

Σε μια άνετη βόλτα για ψώνια εντόπισε το «Πρώτο Θέμα» τον Χριστοφοράκο στο Μόναχο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens εθεάθη να ψωνίζει χαβιάρι, γαλλικά κρασιά και ρούχα, όπως ένα μπουφάν για το γιό του αξίας 1.200 ευρώ.

Ο Χριστοφοράκος, που κατηγορείται ότι δωροδοκούσε πολιτικούς και αξιωματούχους, ως πανίσχυρος άνδρας της γερμανικής εταιρίας, διέφυγε με άνεση από τη χώρα μας και βρήκε καταφύγιο στη Γερμανία, όπου, από ό,τι φαίνεται, ζει άνετα και ανενόχλητος. Στις προσπάθειες της ελληνικής δικαιοσύνης να εκδοθεί στη χώρα μας προκειμένου να δικαστεί, οι Γερμανοί απάντησαν αρνητικά.

 

Ο κ. Χριστοφοράκος διαλέγει χαβιάρι Facebook Twitter

Στη Γερμανία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της συνέργειας σε απιστία σε βάρος της εταιρείας και σε πρόστιμο 350 χιλιάδων ευρώ  για δωροδοκία αξιωματούχων της Ελλάδας. Σύμφωνα με το «Θέμα», στο Μόναχο «κατοικεί στην ακριβότερη συνοικία της πόλης», ισχυρίζονται άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά να περιφέρεται στις ωραιότερες περιοχές της βαυαρικής πρωτεύουσας και συμπληρώνουν ότι «συχνάζει σε μέρη που αποδεικνύουν ότι δεν στερείται τίποτα από όσα απολάμβανε τη χρυσή εποχή που κυριαρχούσε στην Ελλάδα».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Ορίστε λοιπόν η δικαιοσύνη των Γερμανών και η ηθική τους που τόσο πολύ ακούμε στην Ελλάδα. Ένας εγκληματίας να ζει σαν μια διασημότητα, μέσα στη χλιδή και να μην εκδίδεται στη χώρα που τον αναζητά για να τον καταδικάσει απλά και μόνο επειδή εξαιτίας του η Μέρκελ κρατάει στα χέρια της τους Έλληνες πολιτικούς που εκείνος χρημάτισε. Πολύ ωραία χώρα λοιπόν η Γερμανία, σε τι διαφέρει από την Ελλάδα;
Σε τιποτα το ιδιαιτερο , σε κατι λεπτομερειες μονο οπως οτι τα δικαστηρια δεν αργουν να γινουν,οτι αν χανεις χρηματα λογο των δικαστηριων στα επιστρεφουν (αποσταση,χασιμο ωρων εργασιας) και κατι τετοιες ασημαντες λεπτομερειες .... εσυ κρινεις ενα ολοκληρο δικαστικο συστημα απο τον Χριστοφορακο και που στο κατω κατω επιτρεπονται τετοιου ειδους συμφωνιες και που σε ολες τις χωρες ενας εξυπνος ανθρωπος αν θελει την πληρωνει με το ελαχιστο των ποινων γιατι ολοι οι νομοι απο την φυση τους εχουν παραθυρακια.Ολοκληρη Αμερικη τον Αλ Καπονε μπορεσε να τον δικασει μονο για φοροδιαφυγη ενω ειχε σκοτωσει το μισο Σικαγο,αν θες να κρινεις ενα δικαστικο συστημα να το κρινεις πως συμπεριφερεται στον απλο πολιτη και οχι σε υποθεσεις που παιζονται διακρατικα συμφεροντα.
Discordian,Όσον αφορά στην ταχύτητα των δικαστηρίων θα συμφωνήσω απόλυτα. Αστραπιαία έγινε η δικαιότατη "δίκη" που σχεδόν τον αθώωσε με μόλις 10 μήνες με αναστολή και 300.000 ευρώ που φαντάζομαι θα είναι σταγόνα στον ωκεανό του πλούτου που διαθέτει.Φυσικά και κρίνω το δικαστικό σύστημα μιας χώρας από μια και μόνο δίκη αν αυτή η δίκη είναι μεροληπτική προς ένα πρόσωπο κι ένα κράτος. Αυτά υποτίθεται δεν αποτελούν δικαιολογίες για το δικαστικό σύστημα μιας χώρας που θέλει να καλείται ευνομούμενη και να κατηγορεί άλλες για τα ίδια ακριβώς εγκλήματα που κάνουν κι αυτοί.Όσον αφορά στον Αλ Καπόνε δεν είχαν αποδείξεις για τα εγκλήματά του διότι ήταν πολύ προσεκτικός. Αν αρχίζαμε να καταδικάζουμε ανθρώπους μόνο από εικασίες ή φήμες ή έστω χωρίς αποδεικτικά στοιχεία τότε θα είχε καταδικαστεί όλος ο κόσμος.