Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Eνότητα και αισιοδοξία θα προβάλει σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός απέναντι στο διευρυμένο σώμα περίπου 350 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, βουλευτών και επικεφαλής των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζουν με φόντο τη συμφωνία και τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων στη Ρίγα.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να κατευνάσει τις δυσαρεστημένες φωνές στο εσωτερικό του κόμματος κατά τη διάρκεια των εργασιών με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην αριστερή πλατφόρμα και τις τάσεις που αναμένεται να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στη μία το μεσημέρι με την ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στο ιστορικό των διαπραγματεύσεων μέχρι την Σύνοδο Κορυφής της Ρίγας και τις επαφές του με τον κ. Ολάντ και την κ. Μέρκελ .

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν θα είναι μνημόνιο. "Συμφωνία για την έξοδο από τη κρίση" θα ναι!Και δεν θα υπάρχει Τρόικα να μας ελέγχει. Μονό "θεσμοί που ελέγχουν αν τηρούμε τα συμφωνημένα" θα υπάρχουν!Και όποιος γελάει είναι πληρωμένο τσιράκι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κρυφοκαψούρης με τη Λαγκάρντ!