Καζακστάν: Από γκάφα γέμισαν την πόλη με φυτά μαριχουάνας

Καζακστάν: Από γκάφα γέμισαν την πόλη με φυτά μαριχουάνας Facebook Twitter
4

Οι Αρχές στην Αστάνα, πρωτεύουσα του Καζακστάν, έχουν ξεκινήσει έρευνα διαπιστώνοντας ότι εκατοντάδες φυτά μαριχουάνας άρχισαν να «θεριεύουν» σε παρτέρια στο κέντρο της πόλης.  

Προς το παρόν υπάρχουν διάφορες εκδοχές για το πώς βρέθηκαν τα εκατοντάδες δενδρύλια στους δημόσιους χώρους της Αστάνα. Κάποιοι εξέφρασαν την άποψη ότι φυτεύτηκαν από τοπικούς χρήστες ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να δελεάσει τους χρήστες και να προχωρήσει στη σύλληψη τους.

Καζακστάν: Από γκάφα γέμισαν την πόλη με φυτά μαριχουάνας Facebook Twitter

Σύμφωνα πάντως με το metro.co.uk, πρόκειται απλώς για μια γκάφα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης που θέλησε να κάνει το κέντρο να πρασινίσει αλλά το πράγμα "ξέφυγε" στην επιλογή των φυτών.

Η κυβέρνηση του Καζακστάν προσπαθεί μάταια να καταστρέψει τις καλλιέργειες μαριχουάνας στη χώρα που έχει όμως κλίμα το οποίο θεωρείται ιδανικό για αυτή ακριβώς την καλλιέργεια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πολύ ωραία εικόνα και ιδέα, ας γεμίσουν λοιπόν και οι δήμαρχοι μας τα πάρκα με δεντρύλλια ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να κόβουν τα φυλλαράκια τους ελεύθερα και να πάψουν επιτέλους οι δηθενιές και αυτή η εμπορορευματοποίηση στα πάντα.