ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2012 | 15:37

Και στη τελική άλλος ήταν ο ρατσιστής pt2

Γεια σας και πάλι! Την Κυριακή που πέρασε τον ξαναείδα τον...ερυθρό (κράξτε ελεύθερα) ! Αυτή τη φορά ήταν μόνος του. Δεν του μίλησα καν. Εκείνος ήρθε να μου μιλήσει. Με ρώτησε γιατί έφυγα έτσι την χθεσινή μέρα και του απάντησα ότι είναι απαράδεκτος και με κοροίδευε με τα φιλαράκια του . Εκείνος όμως μου εξήγησε ότι κατάλαβα λάθος και επειδή έβλεπε ότι ήμουν απόλυτη μου ζήτησε το τηλέφωνο μου να τα πούμε και πιο βράδυ γιατί βιαζότανε να φύγει. Εγώ του το έδωσα μην περιμένοντας και πολλά...αλλά μου στειλε το ίδιο βράδυ ότι με σκέφτεται και ότι θέλει να επανορθώσει και μου πρότεινε την Δευτέρα να πάμε για κανένα καφέ. Έκανε κάποια ορθογραφικά που εμένα προσωπικά με ξενερώνουν λίγο αλλά δέχτηκα. Έτσι την Δευτέρα βγήκαμε για καφέ (δεν έχασα εγώ..η λυσσάρα!!). Γενικά περνούσαμε πολύ καλά και γελούσαμε συνέχεια και υπήρχαν και πολλά αγγίγματα. Αλλά συνέχεια ήταν με ένα κινητό στο χέρι και έστελνε μηνύματα. Ρε παιδιά όμως δεν ξέρω.. έκανα μαλακία. Όταν πήγε στη τουαλέτα έπιασα το κινητό του και έψαξα τα μηνύματα τα εξερχόμενα. Καλά δεν κατάλαβα Χριστό αλλά έγραψα σε ένα χαρτάκι γρήγορα γρήγορα ότι έβλεπα για να τα βάλω στο google translate.Στα Γαλλικά έγραφε ευτυχώς. Αλλά με είδε ρε παιδιά...ξεφτιλίστηκα τέρμα. Του λέω ότι δεν έκανα αυτό που φανταζόταν αλλά το κατάλαβε. Σηκώθηκε τσαντισμένος πήρε τη ζακέτα του πλήρωσε και έφυγε. Το πιο τραγικό είναι ότι όταν πήγα σπίτι και έβαλα όσα έγραψα στο google translate βγήκε το εξής μήνυμα " Περνάμε πολύ καλά..ελπίζω να της αρέσω".
3
 
 
 
 
σχόλια
"ξέρω ότι έκανα μαλακία αλλά πως μπορώ να τα ανατρέψω όλα."Δυστυχώς δεν μπορείς. Έκανες μια επιλογή και τώρα απλά θα ζήσεις με τις συνέπειές της. Simple as that.
Scroll to top icon