Μήνυση Γκλέτσου σε Βαρουφάκη

Μήνυση Γκλέτσου σε Βαρουφάκη Facebook Twitter
14

Εκτιμώντας πως η δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται σήμερα το σύνολο του Ελληνικού λαού, οφείλεται στον τέως Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο επικεφαλής της «Τελείας» & Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε πως, θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

«Η «Τελεία» θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δύσκολη θέση που μας έφερε», τόνισε ο Απόστολος. Γκλέτσος, μιλώντας το πρωί στον Alpha. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κόμματός του, στην οποία γινόταν λόγος για οικονομική καταστροφή της χώρας με ευθύνη του τέως υπουργού οικονομικών.

Στην ανακοίνωση το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου τόνιζε: ''Ελπίζουμε ότι θα διαψευσθούμε και σύντομα να έχουμε επωφελή συμφωνία. Σε αντίθετη περίπτωση όμως θα είμαστε εκεί για να βάλουμε ΤΕΛΕΙΑ στον κατήφορο. Όσο για το asset , ο Βαρουφάκης ήρθε, έκανε τη δουλειά! Μας πτώχευσε και τώρα φεύγει για εξωτικά νησιά. Επιτέλους Έλληνες θα καταλάβουμε τι μας γίνεται;''

Ο Απόστολος Γκλέτσος προβλέπει πως οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες και σχολίασε με τον δικό του τρόπο, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος: ''Δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και θα πληγούν περισσότερο αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ επειδή νόμιζαν ότι δεν είχαν τίποτε άλλο να χάσουν γιατί τώρα θα δουν ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα και ταυτόχρονα θα νοιώθουν υπεύθυνοι ότι με την συναισθηματική επιλογή τους έμειναν παράλογα νηστικά τα παιδιά τους.

Η ΤΕΛΕΙΑ μόνη πλέον απέναντι σε όλους τους καταστροφείς της Ελλάδος που παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον, πιστεύει ότι μόνο μια κυβέρνηση συνασπισμού μικρών κομμάτων με μπροστάρηδες έμπειρους αυτοδιοικητικούς, επιτυχημένους με βιογραφικά στη ζωή και στη δουλειά ανθρώπων αλλά και άφθαρτων ανιδιοτελών πολιτικών, και με μια γενναία αναθεώρηση του αντιαναπτυξιακού Συντάγματος είναι η μόνη λύση για να απελευθερωθούν οι αναπτυξιακές δυνάμεις της χώρας μας''.

Πηγή: Alpha

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

13 σχόλια
Ρε, 'συ, Απόστολε, τώρα κοντά στα πενήντα σε κέρδισε η κωμωδία; Τέλος πάντων, δε βαριέσαι, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θα γελάσουμε πολύ και με 'σένα... Προβλέπω να δίνεις πολύ ψωμί στην σάτιρα.
"...ταυτόχρονα θα νοιώθουν υπεύθυνοι ότι με την συναισθηματική επιλογή τους έμειναν παράλογα νηστικά τα παιδιά τους."Δηλαδή πριν έμεναν λογικά νηστικά τα παιδιά τους; Μάλλον είδε ότι η Τελεία δεν τα πάει και πολύ καλά και ρίχνει δίχτυα για κανένα Ποτάμι ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ο Γκλέτσος; Ας σταματήσει να ζει στην ίδια άρνηση που ζουν όλοι ότι σε 5 μήνες μόνο καταστραφήκαμε. Δε μπορεί να γίνει αυτό.
Εντάξει ρε Απόστολε, είπαμε σε στηρίζουμε , είσαι τσαμπουκάς, κάνεις ριζοσπαστικές κινήσεις. Όλα αυτά οκ. Αλλά μην το παρατραβάς για να βρίσκεσαι στη δημοσιότητα, γιατί θα σου γίνει μπούμερανγκ. Τον Βαρουφάκη βρήκες να μηνύσεις για την κατάσταση που έχει έρθει η χώρα? Γιατί δεν ξεκινάς από την αρχή? Μην το ξεφτιλίζεις. Κάτσε στα αυγά σου. Η χώρα έχει σοβαρά θέματα εάν θέλεις να ασχοληθείς. Πρόσεχε γιατί προβλέπω από τελεία να γίνετε τελεία και παύλα!
Δεν κάνεις καμία μήνυση στον Άδωνη, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά και το υπόλοιπο παρεάκι;;; Γιατί αυτοί μας έφτασαν εδώ από το 2009. Για πόσο μα...ες μας έχετε ποια; Που είσαι εσύ πατριώτης και επαναστάτης!
...και ξαφνικά εκει που ολα ηταν μέλι σκάει απο το πουθενά "ο Βαρουφακηηηηης" και τα κανει ολα σκατα! Ο ΣΥΡΙΖΑ η αριστερά αυτοί φταίνε! Το βρήκαμε! Μπραβο!
Οπως και να το κανουμε κανεις δεν μπορει να αρνηθει ποιο ειναι,διαχρονικα, το βασικο χαρακτηριστικο ολων των ενεργειων του δημαρχου και ηγετη της "Τελειας" κ.Αποστολου Γκλετσου.Η σοβαροτητα !!!