Κυβερνητικές πηγές: Είναι σαφές, κάποιοι δεν θέλουν συμφωνία

Κυβερνητικές πηγές: Είναι σαφές, κάποιοι δεν θέλουν συμφωνία Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
5

Με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στη συνεδρίαση του Eurogroup των Βρυξελλών που διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα το πρωί, κυβερνητικές πηγές σημείωναν πως είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία.

Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι "οι θεσμοί εισηγήθηκαν θετικά στο Eurogroup, ενώ οι όποιες παρατηρήσεις ενσωματώθηκαν" και πως "συμφωνήθηκε, μάλιστα, και σχετικό χρονοδιάγραμμα".

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι "και ενώ υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία, μια ομάδα χωρών έβαζε συνεχώς θέμα 'αξιοπιστίας' χωρίς, όμως, να συγκεκριμενοποιεί τι πρέπει ακριβώς να γίνει".

"Είναι σαφές ότι κάποιες χώρες, για λόγους που δεν σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα, δεν θέλουν να υπάρξει συμφωνία", σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εύλογη η απορία.Γιατί στους προηγούμενους ήθελαν συμφωνία και εμείς τώρα που τους παρακαλάμε κάποιοι θέλουν και άλλοι όχι?Τα ίδια πρόσωπα αποφάσιζαν τότε, τα ίδια και τώρα.Γιατί άραγε???????
Μήπως γιατί 5 μήνες μέχρι τώρα τους έχουμε πρήξει; Μήπως γιατί 5 μήνες επιμένουμε ότι δεν θέλουμε τα μέτρα που μας προτείνουν, μετά κάνουμε στο παρα πέντε δημοψήφισμα που βγάζει αποτέλεσμα οτι πάλι δεν θέλουμε αυτά τα δύσκολα μέτρα και μετά από αυτό τους προτείνουμε για συμφωνία μία λίστα με μέτρα χειρότερα από αυτά που μας ζητούσαν; Στην καλύτερη περίπτωση θα νόμιζε κανείς ότι είμαστε σχιζοφρενείς, στη χειρότερη ότι τους δουλεύουμε.