O Guardian αναρωτιέται εάν θα απολυθούν ξανά οι καθαρίστριες

O Guardian αναρωτιέται εάν θα απολυθούν ξανά οι καθαρίστριες Facebook Twitter
Οι προσειλημμένες καθαρίστριες επισκέπτονται την Πρόεδρο της Βουλής
3

Στο εκτενές live blogging που εξελίσσεται επί πολλές ημέρες στον βρεττανικό ενημερωτικό ιστότοπο, υπάρχει μια έντονη αναφορά σε ένα "ταπεινωτικό σημείο" της συμφωνίας, βάσει του οποίου η Ελλάδα οφείλει να ακυρώσει πολλές από τις αποφάσεις που έλαβε στο διάστημα των πέντε μηνών  και οι οποίες θεωρούνται μονομερείς ενέργειες.

Σύμφωνα με ένα tweet που αναπαράγει, αυτό το σημείο είναι εξόχως ταπεινωτικό. Αναρρωτιέται μάλιστα εάν  αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων και την ακύρωση των προσλήψεων των καθαριστριών από τον κ. Βαρουφάκη

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αφού τις προσέλαβε ξανά πιστεύω ότι πρέπει να τις κρατήσει. Ωστόσο θεωρώ ότι πρέπει να μπουν στο ενιαίο μισθολόγιο και να πληρώνονται όπως όλες οι άλλες καθαρίστριες στο δημόσιο τομέα και σύμφωνα με τα προσόντα τους (δεν γίνεται να παίρνουν περισσότερα από υπαλλήλους με μεταπτυχιακά). Και επίσης να δουν πόσες χρειάζονται στο υπουργείο και όσες περισσεύουν να πάνε σε άλλα πόστα όπως νοσοκομεία που είναι περισσότερο χρήσιμες.
Πράγματι αφού τις προσέλαβε να τις κρατήσει, δεν είναι σωστό να γίνονται εκρεμμές οι καθαρίστριες. Βέβαια ο Κατρουγκαλος έκανε την πολιτική του. Αλλά να μην διορθώσουμε μια αδικία με μιά άλλη. Αμοιβή αντίστοιχη της δουλειάς που προσφέρουν.