ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2015 | 18:43

''Δούλεψε με τον εαυτό σου...''

Πως γίνεται αυτό;;;
2
 
 
 
 
σχόλια
Σημαινει να εισαι σε θεση να προσδιορισεις τις δυνατοτητες και τις αδυναμιες σου δηλαδη να διαθετεις αυτογνωσια.Να προσπαθεις να τιθασευσεις τα παθη σου,να διορθωσεις τα αρνητικα σου και να γινεσαι καθε μερα καλυτερος ανθρωπος.Επισης,σημαινει να κανεις πραγματα που σου παρεχουν ψυχικη ικανοποιηση αποκτωντας ενδιαφεροντα και χομπυ τα οποια θα σε γεμισουν με ερεθισματα και αρετες.Πραγματοποιωντας τα παραπανω θα μπορεις να συγκροτεις καλυτερα την προσωπικοτητα και την καθημερινοτητα σου και να κανεις πιο ευαρμοστες επιλογες.Προσδιορισε τα λαθη σου και να ξερεις οτι καθε σχεση (φιλικη,ερωτικη,οικογενειακη) που συναπτεις ή οποιαδηποτε κατασταση με την οποια ερχεται αντιμετωπος εχει να σου προσφερει ενα ηθικο διδαγμα.Εν κατακλειδι,η σχεση που εχεις με τον εαυτο σου αντικατοπτριζεται και στη σχεση σου με το ευρυτερο κοινωνικο περιβαλλον.
πολύ ωραία απάντηση από Incognito Mode. Το πως θα γίνει αυτό είναι με το να περάσεις χρόνο μόνος/η και να σκεφτείς τις σχέσεις σου, τι μετάνιωσες ή τι θα έκανες διαφορετικά ή αν υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις και δεν είπες. Σκέψου τι θέλεις για το μέλλον, τι όνειρα έχεις. Σκέψου την ζωή σου αυτή τη στιγμή και τα καλά που έχει. Εγώ το κάνω αυτό όταν πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα γιατί μόνο τότε δεν υπάρχει κάποιος να μου μιλάει (ειδικά το τρέξιμο είναι καλή λύση γιατί κ να έχεις κάποιον μαζί δεν μπορείτε να μιλάτε γιατί λαχανιάζετε!!!). H σχέση με τον εαυτό μας είναι ίσως η πιο σημαντική & η αγάπη για τον εαυτό μας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! καλή τύχη !!!
Scroll to top icon