ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2015 | 04:38

ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΡΟΧΑΙΑ Η ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ;

Επισκέπτομαι συχνά συγγενικό σπίτι, όπου έχουν θέση πάρκιγκ στη πυλωτή αλλά δεν έχουν αμάξι. Μου λένε να το βάζω μέσα στο πάρκιγκ τους όποτε πηγαίνω και μένω. Κάποιος αλήτης απο τη πολυκατοικία (επειδη υπάρχει γκαραζόπορτα με χειριστήριο), το παρκάρει στη θέση παράνομα.Πρώτη φορά του αφήσαμε σημείωμα να μην ξανα παρκάρει γιατί δεν είναι ιδιοκτησία του.Βλέποντας μάλλον πως δεν υπάρχει τις περισσότερες μέρες κάποιο όχημα το ξανα πάρκαρε και ένα ΣΚ που πήγα ήταν πάλι εκεί, δεύτερη φορά. Αφού ρωτήσαμε και μάθαμε ποιος ήταν τον πιάσαμε και του είπαμε για να μην το ξανα βάλει διότι δεν είναι δικό του και αν θέλει να το νοικιάσει, για μερικές μέρες σταμάτησε.Χθες ξανα πήγα και το είχε παρκαρισμένο για 3η φορά και ακίνητο απο την Παρασκευή. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει και έφτασα στα όριά μου με την αναισθησία του.Είπα να πάρω την αστυνομία ή την Τροχαία, θα κάνει τίποτα ή τσάμπα κόπος; Να του βγάλει τις πινακίδες για αρχή μπας και βάλει μυαλό.Ένα άλλο που σκέφτηκα είναι να βάλω αλυσίδα και καθώς πήγα να τη βάλω, είχε το αμάξι του μέσα πάλι, τι διανοείστε; Να μην μπορώ να βάλω αλυσίδα στο πα΄ρκιγκ μου για΄τι έχει αυτός το δικό του μέσα και σκέφτηκα να τη βάλω και να τον κλείσω να μη μπορεί να φύγει, να δούμε τι θα κάνει μετά απο τη στιγμή που σταθμεύει παράνομα σε ξένη θέση και μετά απο προειδοποιήσεις.Επειδη απο προηγούμενη εμεπιρία σε πολύ σοβαρό θέμα η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτα, λέω να προχωρήσω να βάλω αλυσίδα, και αν για κακή του τύχη είναι πάλι μέσα στο δικό μου πάρκιγκ(που σίγουρα θα είναι) να τη βάλω ενώ είναι μέσα. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τι μπορεί να κάνει; Φίλε δικό μου πάρκιγκ είναι, το έβαλες παράνομα, έχω δικαίωμα να βάλω αλυσίδα.Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;Μήνυση και να δώσω 150€ για αυτόν το μπαγλαμά δεν υπάρχει περίπτωση. Και να εκδικαστεί μετά απο αναβολές μετά απο χρόνια.Κατι δραστικό, ακούω ιδέες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχη η μηνυση πλεον ειναι δωρεαν,στη συνεχεια καλεις την αστυνομια κι εκεινη καλει γερανο.Ο γερανος το παιρνει και ο διοκτητης το αναζητα απο την μαντρα,πληρωνοντας 100 ευρω για να το παραλαβει και κληση παραλληλα στην τροχαια για παρανομο παρκαρισμα..
Φίλε η μήνυση δεν είναι δωρεάν το ξέρω πολύ καλά, απο περιστατικό που είχε ο πατέρας μου πρόσφατα και πολύ σοβαρό. Για να κάνει μήνυση ήθελε 100€ παράβολα και το παράτησε.Εαν ήταν δωρεάν, θα έκαναν όλοι μήνυση για το παραμικρό, γιατί η άλλη τίναξε τη κουβέρα και λέρωσε την απο κάτω. Αυτό που λέω το λέω με σιγουριά 1000% και μην επιμένεις φίλε γιατί ξανα πήρα τηλέφωνο για επιβεβαίωση στην αστυνομία για να μη λέω ότι να ναι.Μπορείς να ενημρωθείς κι εσύ αμέσως να δεις πως πληρώνεις 100€ τη μήνυση.Δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα λες. Εμάς πριν λίγο καιρό μας απαειλούσε τη ζωή ένα πρόσωπο και ερχόταν κα΄τω απο το σπίτι μας, πήραμε άπειρες φορές την αστυνομία και δεν του έκαναν τίποτα αλλά μας είπαν "Κ¨αντε μήνυση" 100€ στο κεφάλι.Στον εισαγγελέα πας τσάμπα (μήπως εκεί μπερδεύτηκες);Λοιπόν πήγαμε και στον εισαγγελέα και απλά τον ειδοποίησε να πάει απο τα δικαστήρια και του έκανε απλά μια πίπληξη να μην το ξανα κάνει. Ντα κακό αγόρι. Λοιπόν, η μήνυση δεν είναι δωρεάν σε καμία περίπτωση και αν είναι να δώσω 100€ για αυτόν το καραγκιόζη δε πρόκειται να το κάνω.Η καλύτερη ιδές είναι αυτή που έγραψαν στο πρώτο σχόλιο. Κουδούνι 3 τα ξημερώματα αφού κοιμάμαι και αργά, και ψυχολογικό πόλεμο.
Scroll to top icon