ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2015 | 16:27

bad moms

υπαρχουν τοσα ποστς για γλυκες και τρυφερες μανουλες, αυτο δεν ειναι ενα απο αυτα. για να ξεκαθαρισουμε κατι δεν ειμαι 17 χρονων κ η μανα μου δεν με αφηνει να βγαινω απο το σπιτι και απο αντιδραση την αποκαλω κακια, καμια σχεση. ειμαι 25 ετων, η μητερα μου ειναι ανθρωπος που δεν επρεπε ποτε να εχει κανει παιδι, δεν εχει το μητρικο ενστινκτο, πουτανα στην ψυχη πως το λενε! ολες οι επιδοξες μανουλες σκεφτειτε πριν γεννησετε ενα παιδι αν πρωτα απ ολα στεκετε ψυχολογικα, οικομικα, και γενικοτερα μη καταστρεφετε ζωες παιδιων και μη δημηουργειτε ψυχολογικα, ζειστε μονες ζωα μονο αυτο σας αξιζει!
3
 
 
 
 
σχόλια
εχω φυγει εδω και χρονια, μολις αντιληφθηκα πως αντι να επιστρεφω σ ενα σπιτι που με ξεκουραζει, επεστρεφα στο σπιτι της παρανοιας και των αμετρητων καυγαδων. απλως βλεποντας κατι 20-25 χρονων κοπελιτσες να λενε αχχ θελω μωρακι θελω παιδακι νομιζοντας πως ειναι κουκλα να το παιξεις λιγο και μετα να κουραστεις και να φτανεις σε απογνωση καταστρεφοντας τη ζωη μιας ψυχης η οποια δε φταιει πουθενα, η απερισκεψια των νεων κοριτσιων με τρομαζει πλεον και οχι η δικια μου μανα, παιρνοντας τη σχεση μου για παραδειγμα εγραψα τη σκεψη μου και δυστυχως την πραγματικοτητα.
Scroll to top icon