ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2015 | 00:56

σκουωτς και κοιλιακοι

Γεια σας παιδια, ξεκινησα γυμναστηριο πριν 1 μηνα περιπου...Πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα και.Τρεχω 40 λεπτα στο διαδρομο, κανω βαρακια κοιλιακους και σκουωτς.Το προβλημα μου βασικα εντοπιζεται στην κοιλια.Πρεπει να πεσει αρκετα:PΕσεις που ασχολειστε πολυ με τη γυμναστικη,σε ποσο καιρο βλεπεις διαφορα με τα σκουωτς και τους κοιλιακους?Κανω 50 σκουωτς περιπου και οσο μπορω πιο βαθια και 60 κοιλιακους.Πιστευετε οτι φτανουν?Αλλαζει καθολου το πισω μερος η πρεπει εκ φυσεως να εισαι προικισμενος? Ευχαριστω οσους απαντησουν:)))
3
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε/η η κοιλια δεν πεφτει με κοιλιακους! Πεφτει κατα 70% με προσεγμενη διατροφη και κατα 30% με αεροβια ασκηση! Θελω να πω οτι η διατροφη σου ειναι πολυ πιο σημαντικη απο την γυμναστικη σου! Φυσικα και τα 2 χρειαζονται! Αεροβια ασκηση ειναι το τρεξιμο κτλ! Οχι τα βαρη, οι κοιλιακοι και τα σκουοτς (κοινως καθίσματα)!Ειμαι χρονια στην αθληση και ξερω τι σου λεω! Κανω στιβο και ειμαι εκπαιδευτης μιας πολεμικης τεχνης! Προσεγμενη διατροφη (οχι γλυκα-junk), αεροβια ασκηση, περιορισμος αλκοολ ειναι ο δρομος που πρεπει να ακολουθησεις για να πεσει η κοιλια σου!Τωρα για το πισω μερος, φανταζομαι εννοεις τον ποπο σου, ναι αλλαζει! Μυς ειναι και αυτος! Θελει ομως πολυ και στοχευμενη δουλεια, που κανεις ανδρας δεν καθεται να κανει! Οι γυναικες αρπανε πιο ευκολα εκει περα, λογω σωματοδομης και φυσικα αφιερονουν απειρο χρονο στοχευμενων ασκησεων! Γκουντ λακ μπρο!
Η διατροφή είναι το 70% που χρειάζεται κάποιος για υγεία και καλό σώμα...Επίσης τρέξιμο έξω στην φύση για 20 λεπτά και κοιλιακούς από όλες τις ομάδες. 60 είναι τίποτα. Χρειάζεσαι και ραχιαίους..γενικώς θέλεις δουλειά. Και το κολύμπι είναι πολύ καλό. Αλλά κυρίως αυστηρή διατροφή με πολλά και μικρά γεύματα την ημέρα. Καλή γυμναστική.
Scroll to top icon