ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2015 | 01:26

Είμαι κοντή

Γειά σας..είμαι μόλις 15 ετών και έχω ύψος 1.54 είναι πολύ λίγο και είμαι πολύ κοντή για την ηλικία μου..οι φίλοι μου, μου κάνουν διαφορά σχολεία και ατάκες όπως" τι καιρό έχει εκεί κάτω" η το άλλο το "κοντοπουτανο"! Που τα οποία δεν μου αρέσουν..επίσης είναι και ένα αγόρι στην μέση...αυτόν είναι 1.83..για αυτόν δεν έχει σημασία αλλά για εμένα έχει..και κάθε φορά που μου λέει να βγούμε κομπλαρω για αυτό το θέμα..Ντρέπομαι για το ύψος μου..μπορώ να κάνω κάτι?
1
 
 
 
 
σχόλια
Και τ'άλλο..."Τώρα που μπαίνει ο χειμώνας με τις βροχές του, να κυκλοφορείς με καλαμάκι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί να περάσεις μέσα από λιμνούλες"Χαχα, που τα σκέφτονται θα ήθελα να ξέρω... Το 'κοντοπούτανο' δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι όμως, μην αφήνεις τον κάθε καμμένο να λέει ό,τι μαλακία του κατεβαίνει.Κάθε σωμα κάνει την εξέλιξη του. Μπορεί να φτάσεις 1.80, μπορεί και να πάρεις μόνο μερικούς πόντους ακόμη ή και κανέναν.Όμως αν δεν αγαπήσεις το σώμα σου ό,τι επιβλητικές αλλαγές και αν του κάνεις, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να το κουράζεις και να πληγώνεις την αυτοεκτίμηση σου. Άνθρωποι είμαστε, ζώα, ψυχούλες... Η μόδα είναι βιομηχανία, σαρκοβόρα μάλιστα. Τον χαρακτήρα σου κοίτα να εμπλουτίσεις κ' το σώμα σου να το συντηρείς/γυμνάζεις. Να ζήσεις. Ψηλός-κοντός, το ίδιο πράγμα.
Scroll to top icon