H Πάμελα Άντερσον κατηγορεί το κορμί της!

H Πάμελα Άντερσον κατηγορεί το κορμί της! Facebook Twitter
1

Η Πάμελα Άντερσον δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι σκοπεύει να ξεκινήσει εκ νέου ψυχοθεραπεία, γιατί αντιμετωπίζει δυσκολίες το τελευταίο διάστημα.

Η πάλαι ποτέ σταρ του Baywatch παραδέχτηκε ότι βιώνει άγχος και οικονομικά προβλήματα μετά το χτίσιμο του σπιτιού των ονείρων της, ενώ η φορολογία την έχει γονατίσει. Για τους λόγους αυτούς σκοπεύει να επισκεφθεί πάλι τον ψυχίατρο της, τον οποίο δεν έχει συμβουλευτεί εδώ και χρόνια.

Το προηγούμενο Σάββατο, η συμμετέχουσα στην όγδοη σεζόν του βρετανικού σόου Dancing On Ice, αποχώρησε, ύστερα από ένα μέτριο χορευτικό κατά το οποίο το στήθος της εμφανίστηκε σε κοινή θέα. Το nip slip των γνωστότερων, ίσως, boobs της αμερικανικής σοουμπίζ έγινε αμέσως viral (το βλέπετε στο 1:22 του βίντεο που ακολουθεί) και η ίδια δήλωσε: «Αισθάνομαι άσχημα για τον παρτενέρ μου. Σκόνταψα, το στήθος μου βγήκε από το φόρεμα... Είναι συνηθισμένο, μου συμβαίνει συχνά.»

 

[via]

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια