Αυξάνει ο αριθμός των καταγγελιών για επιθέσεις την Πρωτοχρονιά στην Κολονία

Αυξάνει ο αριθμός των καταγγελιών για επιθέσεις την Πρωτοχρονιά στην Κολονία Facebook Twitter
3

Αυξάνει συνεχώς ο αριθμός των ανθρώπων που κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα επιθέσεων στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία. Οι επιθέσεις ανέρχονται σε  πάνω από 516, εκ των οποίων 40% ήταν σεξουαλικές, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Γερμανίας που έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Bild, ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι οι επιθέσεις αυτές ήταν οργανωμένες.


«Εάν τόσα άτομα συγκεντρώθηκαν για να διαπράξουν εγκλήματα, αυτό δείχνει ότι ήταν προσχεδιασμένες οι επιθέσεις. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν υπήρξε συντονισμός» τόνισε.

Σύμφωνα με τις Αρχές οι δράστες ήταν χίλιοι περίπου και οι κυρίως ύποπτοι είναι από τη Βόρεια Αφρική και αιτούντες άσυλο.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έξι ερωτήματα των ΗΠΑ για το Ουκρανικό – Τη Δευτέρα η Σύνοδος στο Παρίσι

Διεθνή / Τα έξι ερωτήματα των ΗΠΑ για το Ουκρανικό – Τη Δευτέρα η Σύνοδος στο Παρίσι

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ζητήσει από τους Ευρωπαίους ηγέτες να απαντήσουν σε έξι βασικά ερωτήματα που αφορούν την ασφάλεια της Ουκρανίας και τις στρατιωτικές εγγυήσεις που θα μπορούσε να προσφέρει η Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Η στιγμή που νεαρός αυτόχθονας του Αμαζονίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κοινότητα

Διεθνή / Βραζιλία: Η στιγμή που νεαρός αυτόχθονας του Αμαζονίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κοινότητα

Στο πλαίσιο της πολιτικής της, η Βραζιλία δεν επιδιώκει ενεργά την επαφή με απομονωμένους ιθαγενείς, αλλά δημιουργεί προστατευμένες και ελεγχόμενες περιοχές, όπως το Mamoriá Grande, κοντά στο σημείο του περιστατικού
LIFO NEWSROOM
Για την Ουκρανία αλλά χωρίς εκείνη οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία - «Καθ' οδόν» Αμερικανοί αξιωματούχοι

Διεθνή / Για την Ουκρανία αλλά χωρίς εκείνη οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ρωσίας στη Σαουδική Αραβία

Οι επερχόμενες συνομιλίες στη Σαουδική Αραβία θα είναι από τις πρώτες υψηλού επιπέδου πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλίες μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών αξιωματούχων εδώ και χρόνια
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Νετανιάχου - Ρούμπιο: «Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τον Τραμπ για τη Γάζα, κύρια πηγή αστάθειας το Ιράν»

Διεθνή / Συνάντηση Νετανιάχου - Ρούμπιο: «Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τον Τραμπ για τη Γάζα, κύρια πηγή αστάθειας το Ιράν»

Η συνάντηση έγινε μία ημέρα μετά την ανταλλαγή τριών ομήρων της Χαμάς που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας με 369 Παλαιστίνιους φυλακισμένους
LIFO NEWSROOM
Ο Jay - Z για τη μήνυση ότι βίασε ανήλικη: Κατατέθηκε επίτηδες στην πρεμιέρα της κόρης μου

Διεθνή / Ο Jay - Z για τη μήνυση ότι βίασε ανήλικη: Κατατέθηκε επίτηδες στην πρεμιέρα της κόρης μου

«Αισθάνθηκα ότι μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο», δήλωσε μετά την απόφαση της γυναίκας που τον κατηγόρησε για τον βιασμό της σε εφηβική ηλικία, να αποσύρει τη μήνυση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μπα, καθόλου αλλόκοτη φίλε μου, αρκεί να το εξετάσει κανείς ψύχραιμα. Δέν βρέθηκαν ξαφνικά χιλιάδες επίδοξοι βιαστές, απλά έτσι έχουν μεγαλώσει οι αρσενικοί σ'αυτές τις χώρες, με πεποίθηση πως οι γυναίκες τους ανήκουν και πως ο βιασμός είναι κάτι σάν παιχνίδι ! Ούτε "εκπαίδευση" χρειάζονται, ούτε μαθήματα συμπεριφοράς, ούτε παραινέσεις - σκληρές, παραδειγματικές τιμωρίες, άτεγκτη και ολοκληρωτική απαγόρευση όλων των "εθίμων", πρακτικών, συνηθειών, θρησκευτικών ή εθιμικών πατροπαράδοτων δικαίων (που σου δίνουν το δικαίωμα να πνίγεις με σακούλα σκουπιδιών την κόρη σου στο σαλόνι της έπαυλής σου στο Ρίτσμοντ μπροστά στα μάτια των αδελφών της που πρέπει να "παραδειγματιστούν" ωστε να μήν κάνουν εξωσυζηγικές σχέσεις και μάλιστα με άτομα που δέν τα εγκρίνουν οι γονείς). Ούτε απελάσεις ούτε τίποτα (θα σου ξανάρθουν απ'την πίσω πόρτα μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες) - σκληρή καταστολή, βαρειές τιμωρίες και παραμικρή ανοχή, κανένα περιθώριο, καμιά κατανόηση ωστε να να λειτουργήσει σάν παραδειγματισμός.