ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2016 | 09:10

Επανάληψη

Θα ήθελα να εξομολογηθώ και εγω αυτό που μου συμβένειΚαταρχήν να σας συστηθώ. Ειμαι 43 ετών χωρισμένος με 2 παιδια.Την προηγούμενη εβδομάδα χώρισα απο μια σχεση που κράτησε σχεδόν 4 χρονια.Δεν ήταν φυσικά επιλογή μου,αλλά δική της.Μου ανακοίνωσε οτι πλεον της τελείωσε, Εκει ένιωσα αβοήθητος, αμήχανος.Δεν ήθελε καν να το κουβεντιάσουμε.Μου ζήτησε να μείνουμε φιλοι, να βγαίνουμε για καφε και ολα αυτα που κανουν οι φιλοι. Φυσικα αρνηθικα κατι τετοιο κατηγορηματικα. Πως μπορεις να βγαινεις με μια σχεση και να κοιταει το ρολοι για να τον συναντησει; να απανταει σε μηνυματα της σχεσης της;Και τα δικα μου τα αισθήματα τι; εχω κλάψει, εχω σκασει, ενω το σωμα μου ζηταει την τροφη αρνηται να την δεχτει. Με πιανουν παλι οι μαυρες μου, εγω θα μεινω μονος και ολα αυταεχουν βαση εχουν λογικη.Οι γυναικες δυσκολο να δεχτουν καποιον με ενα διαζυγιο και 2 παιδια απο πισωΣας μιλαω απο πικρη πειρα. Και δεν ειμαι μεμψιμοιρος αλλα η μεχρι τωρα εμειρια μου αυτο εχει δειξει. εκτος και αν ειμαι τοσο καντεμης.Ξερω οτι δεν θα γυρισει πισω ασχετα αν εγω την κυριακη θα κανω μια αποπειρα...εμμεση.Θα ηθελα να εβλεπα τι θα μου λεγατε εσεις , και πως θα αντιδρουσατε.
2
 
 
 
 
σχόλια
συμφωνώ με τον/την maou. επιπλέον 4 χρόνια σχέση κάθε άλλο παρά αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες φοβούνται να αποδεχτούν έναν άντρα χωρισμένο με παιδιά. η συγκεκριμένη το status σου το ήξερε από την αρχή και μπήκε εις γνώση της σε σχέση μαζί σου και μάλιστα κράτησε και αρκετά. τώρα απλά της τελείωσε. συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. και θα σου συνιστούσα να μην κάνεις καμμία απόπειρα την Κυριακή. όποιος φεύγει πρέπει να τον αφήνουμε ελεύθερο, αν θέλει ας γυρίσει μόνη της και τότε βλέπεις τι θα κάνεις. προσωπικά θα σου συνιστούσα να βρεις κάτι άλλο, νέος είσαι, όπως βρήκες αυτήν, θα βρεις και την επόμενη! good luck!
Καλησπέρα φίλε. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου μόνο την άποψη μου καθώς δεν εχω κάτι πιο χειροπιαστό να προσάψω όπως μια προσωπική εμπειρία. Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που τα βάζουν όλα κάτω με χαρτί κ μολύβι και τα ζυγίζουν ώστε να δουν αν θα προχωρήσουν σε σχέση με κάποιον. Οι περισσότεροι λειτουργούμε με βάση τα ένστικτα μας και τα θέλω μας! Στην αρχή όλα μοιάζουν ιδανικά και τα εμπόδια που μακριά βλέπουμε φαίνεται οτι μπορούμε να τα ξεπεράσουμε αν υπάρχει αγαπη κ κατανόηση. Δυστυχώς η αλήθεια απέχει χιλιόμετρα καθώς όταν περάσουν όλα αυτά τα ωραία πρώτα στάδια μιας σχέσης και ωριμάσει αυτή βλέπουμε την πραγματικότητα πιο ωμά και τα πρέπει που είχαμε παραμερίσει τόσο καιρό γίνονται και λίγο "θέλω"! Υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν οτι σύντροφοι με παιδιά απο άλλο γάμο δεν θα μπορέσουν να αφοσιωθούν το ίδιο στα δικά της/σας παιδιά στο μέλλον. Οτι θα μοιράζεται η ιδιότητα του μπαμπά σε παραπάνω απο μια οικογένειες και αυτό δεν τους αρέσει ή δεν τις γεμίζει! Όπως παράδειγμα υπάρχουν γυναίκες που θέλουν τις περισσότερες δραστηριότητες τους να τις μοιράζονται με τον σύντροφο τους και άλλες που θέλουν και πολύ προσωπικό χρόνο. Ξέρω ζευγάρι που πάει μαζί για μαθήματα ζαχαροπλαστικής και ζευγάρι που η γυναίκα εξυμνεί τον θεό που ο άντρας της είναι ναυτικός. Τέλος φυσικά θα πρέπει να αποδεχτείς οτι υπάρχει κ το ενδεχόμενο απλά να της "πέρασε" και να θέλει κάτι νέο στην ζωη της... Πράγμα που σημαίνει οτι δεν ήταν για εσένα. Όπως και να έχει έχεις δυο αγγελούδια να γεμίζουν την ζωη σου και αυτό θα είναι η κληρονομιά σου πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Καταλαβαίνω πτι αναζητάς την συντροφικότητα και είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλα αυτά τα πράγματα έρχονται μόνα τους κ σχεδόν ποτε όσο καιρό τα επιδιώκεις. Είσαι πολύ νέος ακόμα για να παραιτήσεις απο αυτό το παιχνίδι αλλα αρκετά μεγάλος για να αναζητήσεις κάτι πιο ουσιαστικό. Φιλικά Α.
Scroll to top icon