Oδηγοί φορτηγών απέτρεψαν το κλείσιμο της εθνικής

Oδηγοί φορτηγών απέτρεψαν το κλείσιμο της εθνικής Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Ανοιχτό είναι το μπλόκο του Μπράλου, παρότι οι αγρότες προανήγγειλαν τον επ΄αόριστον  αποκλεισμό του δρόμου, κόβοντας την Ελλάδα στα δύο, μετά τη μεγάλη ένταση και την απειλή επεισοδίων στο σημείο από εξοργισμένους οδηγούς.

Το μπλόκο παρότι έκλεισε αρχικά, άνοιξε και πάλι το βράδυ, μετά τις έντονες αντιδράσεις οδηγών φορτηγών που ήταν αναγκασμένοι να κάνουν το γύρο του Παρνασσού, ή εγκλωβίζονταν στην περιοχή.

Οι ουρές των φορτηγών έφταναν από τον κόμβο του Μπράλου μέχρι τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Η ταλαιπωρία πάντως θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς οι αγρότες θα αποκλείσουν και πάλι τον κόμβο του Μπράλου μετά τις 11 το πρωί.


Νταλίκες στη Λαμία από LAMIASTARGR

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αν εγώ και εσείς κλείσουμε την Εθνική (και μάλιστα με προειδοποίηση μιας ημέρας) θα μας μαζέψει η τροχαία στο τέταρτο. Αν όμως πάμε με τα επιδοτούμενα γυαλιστερά τρακτέρ μας, το κράτος θα κάνει μόκο για εβδομάδες περιμένοντας να βαρεθούμε ή να τελειώσει το τσίπουρο.
Έκαναν πολύ καλά. Οι υπομονή μας στην ομηρία των αγροτών και στις παράλογες απαιτήσεις τους έχει από καιρό εξαντληθεί. Έχουν δικαίωμα να κάνουν απεργία και να μην μας προμηθεύουν με τα προϊόντα τους. Όχι να εκβιάζουν και να θέτουν τελεσίγραφα.