ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2016 | 21:07

Φοβαμαι!!

Φοβαμαι να πω ελευθερα την γνωμη μου,φοβαμαι να αγαπησω,φοβαμαι να ανοιχτω και να μιλησω για τα προβληματα μου.Κλεινομαι στον εαυτο μου και αρχιζω να γινομαι πολυ μοναχικος και καταθλιπτικος,μου δινονται ευκαιριες να κανω κατι με κοπελες και τις χανω επειδη φοβαμαι.Νιωθω οτι εχω πεθανει και απλα παρακολουθω την ζωη μου να περναει σαν να βλεπω ταινια.Αν ξεπερασω αυτη τη φαση της ζωης μου τοτε μπορω να πω οτι ειμαι ΔΥΝΑΤΟΣ και οτι αντεχω πολλα χωρις να το βαλω κατω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς σιγά σιγά να βάλεις στόχο να κάνεις ότι φοβάσαι. Πχ αν βρίσκεσαι σε μία συζήτηση και θες να πεις τη γνώμη σου αλλά φοβάσαι, πίεσε τον εαυτό σου να το κάνει. Στην αρχή είναι δύσκολο αλλά σιγά σιγά θα δεις ότι θα συνηθίσεις.
Προσπάθησε να επιβιώσεις και μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους ή από ειδικό. Το να είσαι δυνατός δεν είναι ακριβώς ο στόχος της ζωής. Προσπάθησε να κάνεις ό,τι μπορείς.
Scroll to top icon