H ντροπή δεν έχει τέλος: Οπαδoί της Σπάρτα ουρούν πάνω σε ζητιάνα στη Ρώμη

H ντροπή δεν έχει τέλος: Οπαδoί της Σπάρτα ουρούν πάνω σε ζητιάνα στη Ρώμη Facebook Twitter
11

Δεν υπάρχει όριο στην ντροπή. Μετά τα γεγονότα της Μαδρίτης - όπου κάποιοι από τους οπαδούς της ολλανδικής PSV πετούσαν νομίσματα σε ζητιάνους για να διασκεδάσουν, την ώρα που εκείνοι έτρεχαν να τα μαζέψουν, τώρα συνέβη και κάτι χειρότερο, αυτή τη φορά στη Ρώμη, από οπαδούς της  Σπάρτα Πράγας.

Οπαδοί της τσεχικής ομάδας που βρισκόταν στην ιταλική πρωτεύουσα για το παιχνίδι με τη Λάτσιο, φαίνονται,  σε video που ανέβασε η El Pais, να ουρούν πάνω σε μια ζητιάνα.

Όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπροστά στα μάτια κάποιων περαστικών που αν και συνειδητοποιούν τι συμβαίνει δεν παρεμβαίνουν, ενώ υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι χαμογελούν με την ντροπιαστική ενέργεια των Τσέχων Τελικά η γυναίκα σηκώνεται και απομακρύνεται και ενώ αναζητά προστασία μία κοπέλα την πλησιάζει για να της δώσει ένα κέρμα.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Σε έκτακτη σύσκεψη ο Ερντογάν - Ελάχιστοι οι ανοιχτοί χώροι συγκέντρωσης πολιτών

Διεθνή / Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Σε έκτακτη σύσκεψη ο Ερντογάν - Ελάχιστοι οι ανοιχτοί χώροι συγκέντρωσης πολιτών

Οι υπάρχουσες ζώνες συγκέντρωσης είτε είναι ανεπαρκείς είτε έχουν πια αντικατασταθεί από τσιμεντένια κτήρια - Θα μπορούσε ο αναμενόμενος «μεγάλος σεισμός» να έρθει εξασθενημένος μετά τα 6,2 Ρίχτερ;
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Προειδοποίηση Τούρκου γεωλόγου για σεισμούς: «Θα ήταν σοφό να μετακομίσετε από την Κωνσταντινούπολη»

Διεθνή / Προειδοποίηση Τούρκου γεωλόγου για σεισμούς: «Θα ήταν σοφό να μετακομίσετε από την Κωνσταντινούπολη»

Ο διακεκριμένος καθηγητής γεωλογίας, Τζελάλ Σενγκιόρ υπογράμμισε πως «ο χρόνος τελειώνει» εξαιτίας της έλλειψης κατάλληλων προληπτικών μέτρων
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Νύχτα τρόμου στην Κωνσταντινούπολη: Στα πάρκα οι πολίτες - Διχασμένοι οι σεισμολόγοι για τον «μεγάλο σεισμό»

Διεθνή / Νύχτα τρόμου στην Κωνσταντινούπολη: Στα πάρκα οι πολίτες - Διχασμένοι οι σεισμολόγοι για τον «μεγάλο σεισμό»

Αναλυτικά τα σχόλια των Τούρκων επιστημόνων -Εκατοντάδες οι τραυματίες από τον σεισμό - Φωτογραφίες από κόσμο που κοιμάται σε πάρκα και τζαμιά
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερς εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Διεθνή / Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερ εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Εταιρεία κυβερνοασφάλειας εντοπίζει απάτες στο διαδίκτυο με αφορμή την είδηση του θανάτου του πάπα Φραγκίσκου – Προειδοποιήσεις για "κυβερνοεπιχειρηματικότητα ευκαιρίας"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Δεν έχω τα άντερα ούτε καν να παρακολουθήσω το βίντεο, με έπιασε το στομάχι μου από τον τίτλο του αρθρού και μόνο. Μου προκαλεί τόσο βαθιά θλίψη το πόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει. Δεν είναι ένα το περιστατικό, είναι πολλά, παντού και συνέχεια. Το πιο αποθαρρυντικό είναι η ανοχή όλων τον υπόλοιπων, καμία αντίδραση, ζόμπι μέσα στην κωλομιζέρια που ζούμε. Ζηλεύω τους αισιόδοξους ανθρώπους, αλήθεια.
δεν τους ζηλευω γιατι θα προσγειωθουν πολυ ανωμαλα καποια στιγμηοπως λες,συμφωνω οτι το χειροτερο ειναι η ανοχη των υπολοιπωνκαι το ακομα χειροτερο ειναι οτι θεωρουμαστε πολιτισμενοι και οι προσφυγες που ερχονται ειναι βαρβαροι και τι θα γινουμε
Αυτό το δίποδο και τα φιλαράκια του που τον βρίσκουν χαριτωμένο έχουν συλληφθεί? Οι υπόλοιποι οπαδοί έχουν πάρει θέση? Η ίδια η ομάδα που υποστηρίζουν έχει κάνει κάποια κίνηση, έστω δήλωση συμπαράσταση προς το θύμα?
Τι συνδυασμος ελαττωματων προκαλει τετοιους παλιοχαρακτηρες; Δεν ειναι ενα και δυο τα αρνητικα στοιχεια στην συμπεριφορα και το ηθος των παραπανω ανεγκεφαλων,εδω δεν υπαρχουν φραγμοι καν.
Το λες αυτό λόγω των σχολίων που έκαναν για την Ελλάδα αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί και να είναι κοντά στην πραγματικότητα η άποψή σου.Όμως, δεν είναι δυνατό να βασίζεις την κριτική σου για μια χώρα πάνω στην πράξη ενός ανθρώπου που λειτουργεί ως μέρος της μάζας και υπο την επήρεια, τουλάχιστον, του αλκοόλ.
Ναι θα συμφωνήσω πως η μάζα έχει ένα δικό της τρόπο να δρα και να ενεργεί. Όμως δεκάδες, να μην πω χιλιάδες, οπαδοί ομάδων μας έχουν ταξιδέψει σ' όλη την Ευρώπη με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και δεν έχουν συμπεριφερθεί κατ' αυτόν τον ομολογουμένως βδελυρό τρόπο. Ίσως κάτι δείχνει αυτό...
Αυτό που λες είναι γιγάντια γενίκευση και ακριβώς το είδος της προκατάληψης που δε συνάδει με τα ιδανικά που η ευρώπη προσπαθεί να αντιπροσωπεύσει. Δηλαδή επείδη ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς, που αν κρίνω απο τους δικούς μας πιθανόν να ανήκουν και σε καμιά ακροδεξιά οργάνωση, υπήρξε ένας που ήταν αρκετά ζώο για να κάνει αυτό που έκανε, θεωρείς ότι όλοι οι τσέχοι είναι ρατσιστές, απάνθρωποι, μισάνθρωποι και ανάξιοι της ευρωπαικής ένωσης?