Τι είπαν Τσίπρας και Τζολί και τι προσφέρθηκε να κάνει η ηθοποιός για την Ελλάδα

Τι είπαν Τσίπρας και Τζολί και τι προσφέρθηκε να κάνει η ηθοποιός για την Ελλάδα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1


Το τι ακριβώς συζητήθηκε μεταξύ Αντζελίνα Τζολί και Αλέξη Τσίπρα όταν έκλεισαν οι κάμερες, επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αν τα δημοσιεύματα και η φημολογίες επαληθευτούν, η διάσημη ηθοποιός θα έχει και συνέχει στη σχέση της με την Ελλάδα.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», η Τζολί βλέποντας τη δεινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, προσφέρθηκε κατά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει το «πρόσωπο» μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας.


Οι πηγές που επικελείται το Έθνος αναφέρουν πως  γνωρίζουν λεπτομέρειες από το 90λεπτο τετ α τετ στο Μαξίμου. Ο  Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Τζολί πως η Ελλάδα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσει τους πρόσφυγες, αλλά η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν την Ελλάδα


Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η προσπάθεια  που γίνεται για το προσφυγικό έχει κόστος, όχι μόνο οικονομικό, αφού η χώρα οφείλει να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενίας σε χιλιάδες ξεριζωμένους, αλλά και δυνητικό, μια και η βαριά βιομηχανία του τουρισμού πλήττεται από την εικόνα που προβάλλεται διεθνώς.



Η Τζολί άκουσε με ενδιαφέρον την ανάλυση του πρωθυπουργού και δήλωσε διατεθειμένη να συνδράμει τη χώρα μας, η οποία δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από την προσφυγική κρίση. Όπως είπε, θα μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους στο Χόλιγουντ ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μια κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας ή να βγει και η ίδια μπροστά στο πλαίσιο μιας καμπάνιας, και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν αποχωρήσει από τη Λέσβο, την οποία επισκέφτηκε την επομένη της συνάντησης στο Μαξίμου, η Τζολί υποσχέθηκε ότι φέτος το καλοκαίρι θα επιστρέψει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.

πηγή: ethnos.gr

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια
Να ναι καλά η γυναίκα που βοηθάει όπως μπορεί.. που τελικά χρησιμοποιεί μια - μάλλον αρνητική- "παρενέργεια" του επαγγέλματός της, την αναγνωρισιμότητα, για καλό σκοπό..φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ δρόμο μέσα της, για να φτάσει απ τα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος της προσωπικής της ιστορίας τώρα να φωτίζει τα σκοτάδια των άλλων, αντί - εχοντας καλύψει κάθε ανάγκη της για παντα και ζώτας παράλληλα δημόσιο βίο - να εξαντλεί την ύπαρξη της με τους συνήθεις νευρωτικούς τρόπους των σταρς.