ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2016 | 23:34

Ερώτηση

Είμαι η μόνη που πιστεύω πως η σημερινή νεολαία δεν ξέρει να ψυχαγωγείτε? Όποιον ρωτήσεις που πας όταν βγαίνεις 2 είναι οι απαντήσεις. Για καφέ και clubs. Δεν τα βαρεθήκατε? Πιο ωραία περνάς όταν πας cinema.. όταν πας μια εκδρομή.. η π.χ τα λεφτά που δίνεις για να πίνεις ένα σορό καφέδες και να κάθεσαι όλη μέρα στα cafe μάζεψε τα και πήγαινε ένα ταξίδι η άρχισε ένα χόμπι.. 20 χρονών είμαι και δεν ξέρω αν τελικά εγώ σκέφτομαι λάθος η οι υπόλοιποι..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το κυριότερο δεν ειναι οτι δεν ξέρει να ψυχαγωγείτε αλλά πάει κάπου όχι απο επιλογή αλλα επειδή παει το "κοπάδι".Απο τα 16 μέχρι τα 25 έχω πάει στην Αθήνα σε ότι μαγαζί μπορείς να φανταστείς.Απο bar,club,ρακομελάδικα,μπουζούκια,disco,houseδικα,καγκουρομάγαζα(μπουρνάζι) εκεί που το τερμάτισα ήταν στο trust(Καλλιθέα για όσους σκληροπυρηνικούς γνωρίζουν).Απο όλα αυτά τα σημεία και παρατηρώντας τους θαμώνες έβγαλα το συμπέρασμα οτι απλά πάνε σε αυτά τα μαγαζιά όχι γιατί τους αρέσουν αλλα γιατί κυρίως bar-μπουζούκια έχουν δικτυωθεί καλά στα τει-αεί και τους μαζεύουν τσούρμο οι PR με 10€ ανά άτομο.Μετά μαζεύονται και κατι τελειωμένοι μπας και ριξουν καμιά φοιτήτρια και βλέπεις το φαινόμενο σε ενα μαγαζί να ειναι 200 άνδρες και 30 γυναίκες και το μονο που κάνουν ειναι να κοιτάει ο ενας τον αλλο με το βλέμα της αγελάδας και να είναι κολλημένοι πάνω από ένα κινητό απο φλερτ μηδέν πάντως.Οπότε σου λέει η άλλη/ος πάμε Κιάμο ή καμιά παραλιακή και με ενα 10ρικάκι θα πιούμε ποτό θα βγούμε και φωτό να ανεβάσουμε FB να το παίξουμε και μόστρα.Γενικά πάνε κάπου όπου το κύριο μέλημα τους ειναι να κάνουν check in και φωτο στο FB.Τα έχω ζήσει και τα έχω βαρεθεί καθώς κάθε φορά που έβγαινα βρισκόμουν σε φάση dejavu.
Για να περασεις καλα χρειαζεσαι πανω απο ολα καλη παρεα!Βολτες με μηχανακια-αμαξια στην εξοχη και σε μεροι μακρυα απο πολιτισμο,εκδρομες-διακοπες και camping σε δαση αλλα και οργανωμενα camping.Αυτα κανω εδω και χρονια με την παρεα μου και δεν χρειαζομαστε ουτε μπουζουκια,ουτε κλαμπ για να περασουμε καλα.Ενταξει θα παμε και για καφεδες και για ποτο αλλα περναμε πολυ καλυτερα αλλου! ;)
Scroll to top icon