Tσίπρας: Το προσφυγικό πρόβλημα είναι καθολικό, για αυτό ήρθε ο ηγέτης των Καθολικών

Tσίπρας: Το προσφυγικό πρόβλημα είναι καθολικό, για αυτό ήρθε ο ηγέτης των Καθολικών Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Μια φράση του Πρωθυπουργού από τις δηλώσεις του σχετικά με την επίσκεψη του Παπα στη Μυτιλήνη, που πέρασε απαρατήρητη αναδεικνύουν τα media με πολλά σχόλια να τη συνοδεύουν.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και στον Πάνο Χαρίτο, ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων ότι  «το προσφυγικό πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, είναι καθολικό, γι' αυτό ήρθε και ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού».

Άγνωστο, αν ο Πρωθυπουργός θέλησε να κάνει χιούμορ εκστομίζοντας τη συγκεκριμένη φράση, πάντως διακρίνεται να χαμογελά μόλις την ολοκληρώνει και να τονίζει ιδιαιτέρως τη λέξη "καθολικής".

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Τι πνεύμα !!!+1
Ούτε στα κομματικά σχολεία (ΚΟΒΑ κλπ) αλλά και ούτε στα πολυτεχνεία (λίγοι καθηγητές έμειναν με γλωσσική επάρκεια)εμπεδώνουν-εξασκούνται μετα το ΄90+ στην ελλ.γλώσσα,παντού αφασία !
Πληροφορίες λένε ότι μόλις ο Σεφερλής άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση του πρωθυπουργού, χτύπησε με μανία το κούτελο του και ανέκραξε "πως δε το είχα σκεφτεί εγώ νωρίτερα!".
Νομίζω ότι οι πληροφορίες σου είναι λανθασμένες. Μπορεί ο Σεφερλής να αρέσκεται σε ανάλογου είδους λογοπαίγνια, αλλά το συγκεκριμένο θα το απαξίωνε ακόμα και αυτός !