Ο πατέρας της Τζολί εκφράζει ανησυχία για την εικόνα της

Ο πατέρας της Τζολί εκφράζει ανησυχία για την εικόνα της Facebook Twitter
4

Την ανησυχία του για την αδυνατισμένη εικόνα που παρουσιάζει η Angelina Jolie εξέφρασε ο πατέρας της Jon Voight, προσπαθώντας μάλιστα να επικοινωνήσει μαζί της, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του.

Οι πηγές αυτές ανέφεραν ότι "ο Jon ανησύχησε όταν είδε φωτογραφίες της κόρης του και πήρε στο τηλέφωνο τον Brad Pitt... Σχεδόν τον παρακάλεσε να του δώσει την Angelina να της μιλήσει, όμως εκείνος του είπε ότι είναι το τελευταίο πρόσωπο από το οποίο θα ήθελε να ακούσει κάτι γι’ αυτό».

Η Angelina Jolie και ο Voight είχαν μια προβληματική σχέση εδώ και χρόνια. Εικάζεται ότι πίσω από τα προβλήματα είναι η εγκατάλειψη της μητέρας της Marcheline Bertrand από τον πατέρα της αλλά και οι ανησυχίες που είχε αυτός εκφράσει για εκείνη στο παρελθόν. Το  2002, ο  Voight δήλωσε ότι ανησυχεί για τα "σοβαρά ψυχικά προβλήματα της κόρης του".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Radar on line, το βάρος της διάσημης στάρ είναι πλέον κοντά στα 40 κιλά.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Για να είναι πιο πλήρες το άρθρο, λίγα λόγια για τον πατέρα της Τζολί...Είναι ο ηθοποιός Jon Voight, ο πρωταγωνιστής της αριστουργηματικής ταινίας του 1985 "Το τρένο της μεγάλης φυγής" (Runaway Train), σε σκηνοθεσία Αντρέι Κοντσαλόφσκι και σενάριο του Ακίρα Κουροσάβα.Η ταινία ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ, και ο Voight για το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου. Τελικά δεν πήρε κανένα, ενώ δεν πήγε καλά ούτε εισπρακτικά, ο Voight όμως κατάφερε και πήρε για την ταινία την Χρυσή Σφαίρα.Μετά από χρόνια αναγνωρίστηκε ως η πιο υποτιμημένη ταινία της δεκαετίας του '80.Για όσους δεν την έχουν δει και την δουν πραγματικά θα απορήσουν γιατί δεν πήρε Όσκαρ αυτήν η ταινιάρα.
Πουθενά. Απλά όταν είδα τον Jon Voight θυμήθηκα την ταινία και είπα να γράψω δύο λόγια. Προσωπικά για μένα η ανάμνηση αυτής της ταινίας είναι σημαντικότερο γεγονός από το ότι η Τζολί έγινε 40 κιλά.Εσένα τώρα για να σε νοιάζουν τα οικογενειακά τους και να σχολιάζεις εμένα, μάλλον συγγενής τους θα είσαι.