''Αν επιτρέψουμε τους γκέι γάμους, όταν θα αναστηθεί ο Χριστός ίσως ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να παντρευτεί έναν άντρα!''

''Αν επιτρέψουμε τους γκέι γάμους, όταν θα αναστηθεί ο Χριστός ίσως ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να παντρευτεί έναν άντρα!'' Facebook Twitter
13

Μία τελείως Twilight Zone είδηση από την Αμερική:

Αυτό λοιπόν που λέει παρακάτω είναι το εξής λογικότατο:

"Στην Καινή Διαθήκη, ο Χριστός αποκαλείται πολλές φορές ως "bridegroom." Και όταν αναστηθεί, θα επιστρέψει ως ένας bridegroom που θα αναζητά τη νύφη του: την εκκλησία δηλαδή, που είναι το σώμα όλων των πιστών, και επίσης αποκαλείται "Νύφη του Χριστού". Είναι μια πανέμορφη αναλογία!

Τι θα συμβεί όμως με ένα γάμο του ίδιου φύλου; Θα ψάξει ο Χριστός (ως bridegroom) κάποιον άλλον γαμπρό; Όχι! Αυτό θα ήταν διεστραμμένο και προσβλητικό για ένα σχέδιο τόσο βαθύ και εξαίσιο". 

Αυτή η γυναίκα πληρώνεται από ραδιοφωνικό σταθμό για να λέει αυτές τις απόψεις. Αυτό όμως που βρήκα διεστραμμένο και προσβλητικό (προς τη νοημοσύνη) είναι η ακατάληπτη, συνειρμική λογική της: επειδή ο Χριστός θα επιστρέψει για να παντρευτεί την εκκλησία (;) αν επιτρέπονται και οι γάμοι για τους γκέι τότε θα έπρεπε να ψάξει και κάποιον γαμπρό; Ή μήπως εννοεί ότι θα υπήρχε κίνδυνος κατά λάθος να παντρευτεί κάποια αρσενική εκκλησία;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

13 σχόλια
αφου ο Χριστος ειναι ο γιος του Θεου,δεν θα αναγκαστει να κανει τιποτα!ειναι the big boss και δεν νομιζω να τον επηρεασει αν ο Μακης και ο Γιωργος παντρευτουν.
Στην Αμερική, δυστυχώς περνούν σε κάποιους αυτές οι απόψεις, κυρίως rednecks, κεντρικές πολιτείες κλπ. Η τελευταία φωτογραφία του άρθρου πολύ δυνατή, οι περισσότεροι (ελπίζω) να σοκάρονται με την δεξιά. Αυτό ακριβώς όμως την κάνει στημένη από το τόσο προφανές μήνυμα που θέλει να περάσει. Ουσιαστικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο εικόνων.
δεν εκπλησομαι πλεον απο την ηλιθιοτητα των ανθρωπων αλλα πως ακομα τους αφηνουν να κυκλοφορουν αναμεσα μας ( Ω ναι ειναι πολλες καταστραμμενες θεουσες .. ΑΚΟΥΣ ΜΑΝΑ ? )
Ας θυμηθούμε και κάτι δικές μας έξαλλες (αυτές με τα μαύρα ριχτά και τις χρυσές λεπτομέρειες-καθόλου gay το συνολάκι) που συνεχίζουν να σπέρνουν τέτοιο δηλητήριο κάθε φορά που ανοίγουν τον οχετό τους.
Πως η συνάντηση με μιά άσχετη, μπορείνα κάνει έναν μη θεολόγο να θεολογεί : Στα Ελληνικά ο Χριστός θεωρείται και ως ο Νυμφίος της Εκκλησίας. Εκκλησία δε εστίν το σύνολο των ανθρώπων που Τον εκ-καλούν.Δηλ. περιλαμβάνεται όλο το ουράνιο τόξο των ανθρώπινων προτιμήσεων, των ανθρώπων βέβαια που επιθυμούν να είναι "Εκκλησία".Άρα ας ησυχάσει η κοπελίτσα. Οποιοσδήποτε "γάμος" μετά την Ανάσταση θα είναι πλουραλιστικός (αγάπη εστίν) και μεταξύ συναινούντων...
Το ανεκτικό αυτό μπουμπούκι είχε γράψει προ διετίας:"There’s one big fact that’s not backed up. There is no proof that there’s ever anything like a gay, lesbian or bisexual or transgendered child, or teen or human. One of the other things you’re gonna see as I mentioned is a big campaign GLSEN’s gonna roll out this year calling for 'respect,' respect! Not just for people, but for homosexual lifestyle. The PR campaign to hold up gay as a good thing: the lifestyle, not the person, because there are no such humans."Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι gay είναι κάτι σαν τον ET στη συνείδησή της. Δε νομίζω πως χρειάζεται να την πάρεις κανείς περισσότερο σοβαρά, από όσο θα έπαιρνε οποιονδήποτε γραφικό, όπως ο Εθνικά Μπούτια, ο Εθνικός Σταρ, ο Λάσκος κοκ.Από την άλλη, αν ήμουν Χριστούλης και συνιστούσε η ίδια τη φυσική μου νύφη, θα προτιμούσα να παντρευτώ ακομα και στείρο βίσωνα instead.
Τρικυμία στο κρανίο.......... (και ναι η δεξιά φωτό με σοκάρει πολύ περισσότερο από την αριστερή, γιατί η δεξιά έχει σχέση με πολιτικές και τακτικές καπιταλισμού, ενώ η άλλη έχει σχέση με την αγάπη........αυτά κ. Δημοκίδη)