15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter
2
15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter

Eντυπωσίασε αλλά προκάλεσε και αντιπαραθέσεις στο Φεστιβάλ των Καννών λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της.

Η Thylane Blondeau είναι μόλις 15 ετών, αλλά ασχολείται χρόνια με το μόντελινγκ αφού ποζάρει από την ηλικία των 4 ετών, πρωταγωνιστώντας σε editorials και εκστρατείες μόδας, κάνοντας πολλούς να την αποκαλούν ως την επόμενη Kate Moss.

Με την εμφάνιση της στις Κάννες ξεκίνησε μια διαμάχη σχετικά με το νεαρό της ηλικίας της, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Το 2011 πρωταγωνίστησε σε ένα κύριο άρθρο στη Vogue όπου εμφανίστηκε με μακιγιάζ και τακούνια, ως ενήλικο μοντέλο. Οι φωτογραφίες αυτές προκάλεσαν την οργή ορισμένων αναγνωστών, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την υπερβολική σεξουαλικοποίηση των «ανήλικων».

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter

Τώρα επέστρεψε στη δημόσια σκηνή για την πρεμιέρα της ταινίας «The BFG», ντυμένη με σανδάλια Delphine Manivet και κοσμήματα Caumer Alexandre Birman, ανοίγοντας και πάλι συζητήσεις για το ποια τελικά είναι τα όρια για ένα παιδί στο χώρο.

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε ελληνικό αρχαιολογικό χώρο

Πολιτισμός / Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε αρχαιολογικό χώρο

Στο νησί της Δήλου, σημείο αναφοράς της συνομιλίας μεταξύ κλασικού και σύγχρονου πολιτισμού, τοποθετείται το έργο του Antony Gormley, μια δωρεά του οργανισμού ΝΕΟΝ στο υπουργείο Πολιτισμού.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Απορρίφθηκε το αίτημα για γυρίσματα του Γιώργου Λάνθιμου στην Ακρόπολη – «Ασύμβατες οι σκηνές με τους συμβολισμούς του μνημείου»

Πολιτισμός / Απορρίφθηκε το αίτημα για γυρίσματα του Γιώργου Λάνθιμου στην Ακρόπολη – «Ασύμβατες οι σκηνές με τους συμβολισμούς του μνημείου»

Η απόφαση δημοσιοποιήθηκε σήμερα, 3 Απριλίου, και στηρίζεται στην κατά πλειοψηφία γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), κατά τη συνεδρίασή του την 1η Απριλίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Στα 15 μου κι εγώ φορούσα τέτοια τακούνια όταν έβγαινα, σε πιο φτηνή βερσιόν βέβαια. Δεν τη βρίσκω προκλητική, αντιθέτως είναι πολύ κομψά ντυμένη για εκεί που πήγε. Τα κοριτσάκια στις αποφοιτήσεις των Γυμνασίων, σε γάμους κτλ δεν φοράνε ανάλογα ρούχα;