ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2016 | 02:17

μοναξια

22, αντρας. αθηνα. οικογενειακη κατασταση καλη, "καθωσπρεπει". σχολη. δουλεια. δραστηριοτητες. υγιης σχεση. απ'εξω ολα φαινονται τοσο καλα, τοσο "στον δρομο τους", σε σημειο που με κανουν να το πιστευω ωρες ωρες ακομη κι εγω.και αναρωτιεμαι, την μοναξια μεσα μας αν δεν μπορουμε να την καταπολεμησουμε με ο,τι κι αν εχουμε δοκιμασει, μπορουμε να την αποδεχτουμε? υπαρχει καποιος δυνατος εκει εξω να μου πει κι εμενα πως γινεται?μοναξια σε σημειο εκνευρισμου, σε σημειο που δεν μπορω οσο κι αν εχω προσπαθησει να περιορισω, που ποναει πιο πολυ το μεσημερι παρα το βραδυ που σε ολους καποιος λειπει, κι ομως, με τοσα ατομα κοντα μου, κανεις δεν θα με καταλαβει - πιστευω. αισθανομαι οτι αργοπεθαινω μεσα μου, και δεν θα με καταλαβει καν κανεις ποσο σοβαρα μιλαω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα γίνω σκληρός και θα σου πω ότι ακριβώς επειδή τα έχεις όλα δε βρίσκεις νόημα πλέον και νιώθεις αυτό που περιγράφεις. Όταν χρειάζεται να παλεύεις καθημερινά, δίνεις έμφαση σε πραγματικά προβλήματα και δε δημιουργείς από το πουθενά. Εκτίμησε το ότι τα έχεις ''όλα'' και δες το πράγμα αλλιώς.
Κάτι σε πονάει προφανώς. Πρέπει να το εντοπίσεις και να το αντιμετωπίσεις. Εφόσον αναρωτιέσαι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Το να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, όπως είπε και η kathrin, νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Αν έχεις θέληση, θα τα λύσεις όλα μέσα σου. Μακάρι πολλοί περισσότεροι νέοι να έπαιρναν τον δρόμο της αλήθειας.
αγαπησε τον εαυτο σουβρες μια ισοροπιαζητα βοηθεια απο εναν ειδικοβγαλτα προς τα εξω αυτα που νοιωθειςκανε οτι σευχαριστειπηγαινε στην εξοχηκανε γιογκα
Scroll to top icon