Παντρεύτηκε τον μαθητή της για να γλιτώσει τη φυλακή

7

Η 42χρονη καθηγήτρια Leah Gayle Shipman από τη Βόρεια Καρολίνα κινδύνευε με 15 χρόνια φυλάκισης για την αποπλάνηση του 15χρονου Johnny Ray Ison, που ήταν μαθητής της.

Η ίδια όμως κατάφερε να γλιτώσει τη φυλακή, επειδή κατάφερε να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και έξι ημέρες αργότερα να παντρευτεί τον 17χρονο πλέον μαθητή.

Η Shipman συνελήφθη από τις αρχές, το 2009, αλλά ο νόμος της πολιτείας εμποδίζει τον σύζυγο μίας γυναίκας να καταθέσει εναντίον της στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να μη γίνει τελικά η δίκη.

Για να πραγματοποιηθεί ο γάμος έπρεπε η μητέρα του ανήλικου να υπογράψει ότι συναινεί.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Φαντάζομαι ότι όταν τελέστηκε το "έγκλημα" η μαθητής ήταν κάτω του ελαχίστου ηλικιακού ορίου οπότε και οι δικαστικές αρχές κινήθηκαν αυτεπάγγελτα.
Γι' άντρα καθηγητή θα υπήρχε η υποψία βιασμού.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε άντρα καθηγητή και μάλιστα ο μαθητής δέχτηκε να παντρευτεί την καθηγήτρια.