Λίγο πριν το Rockwave, η Lana Del Rey κάνει βόλτες στην Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο

Λίγο πριν το Rockwave, η Lana Del Rey κάνει βόλτες στην Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο Facebook Twitter
2

Το Rockwave Festival υποδέχεται απόψε την Lana Del Rey που θα είναι η headliner στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα, για να δώσει ένα μοναδικό show στο πλαίσιο του Rockwave Festival μαζί με τους Allah-Las και Lisa Mitchell.

 Όμως λίγο πριν πάει στη Μαλακάσα για τις πρόβες, η Lana Del Rey έκανε βόλτες στην Αθήνα και γέμισε το instagram με την ελληνική πρωτεύουσα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε κάτω από την Ακρόπολη και μοιράστηκε τη μαγευτική θέα με μια selfie και ένα βίντεο.

Στη συνέχεια αφιέρωσε ακόμη ένα βίντεο από την Αθήνα στους followers της,  με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά το Καλλιμάρμαρο.

Bliss in Athens. My favorite place

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Honeymoon (@honeymoon) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε ελληνικό αρχαιολογικό χώρο

Πολιτισμός / Στη Δήλο το πρώτο έργο σύγχρονης τέχνης που θα εκτίθεται μόνιμα σε αρχαιολογικό χώρο

Στο νησί της Δήλου, σημείο αναφοράς της συνομιλίας μεταξύ κλασικού και σύγχρονου πολιτισμού, τοποθετείται το έργο του Antony Gormley, μια δωρεά του οργανισμού ΝΕΟΝ στο υπουργείο Πολιτισμού.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

2 σχόλια