ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2016 | 03:58

Αύριο παντρεύεσαι…

… κι εγώ 7 χρόνια δεν έκανα τίποτα. 7 ΚΩΛΟ-ΧΡΟΝΙΑ.Ποτέ δεν κατάφερα να σου πω πώς αισθάνομαι για εσένα, τι παθαίνει η καρδιά μου κάθε φορά που σε αντικρύζω, τις αμέτρητες ταινίες που βλέπαμε σπίτι σου και σ' έπαιρνε ο ύπνος στην αγκαλιά μου, τις βόλτες μας σε όλη την Αθήνα, τα ηλίθια όνειρα που έκανα για εμάς τους δύο, λες κι ήμασταν ζευγάρι… Δεν ξεχνώ ποτέ τη χαιρεκακία μου όταν μου 'λεγες : "αυτό ήταν, εγώ κι αυτός τελειώσαμε" ή τη θλίψη μου όταν σε άκουγα να λες : "τον αγαπάω ρε γαμώτο , ό,τι κι αν μου κάνει".Πραγματικά αισθάνομαι ντροπή για το πώς νιώθω και πώς σου έχω συμπεριφερθεί αυτά τα χρόνια. Αν μάθαινες τι πραγματικά ήθελα από εσένα (φυσικά όχι μια απλή… φιλία !!!) θα την έκανες μ' ελαφρά πηδηματάκια... Το είχα πιστέψει στην αρχή ότι κάτι μπορεί να συμβεί με εμάς τους δύο, τότε που δεν υπήρχε στη ζωή σου ακόμη ο "πρίγκιπάς" σου, αλλά τελικά έκανα μεγάλο λάθος... Λυπάμαι πολύ. Συγγνώμη για την υποκρισία μου. Το θέατρό μου. Τα διαφορετικά κίνητρα που χρησιμοποιούσα , με την ελπίδα πως θα φανώ επιτέλους ξεχωριστός στα μάτια σου, μα μάταια. Απέτυχα κι αυτό τράβηξε αρκετά. Νιώθω σαν να μην μπορεί να…αναπνεύσει η ψυχή μου !!!!Πώς θα σε αντικρύσω αύριο με ένα κάτασπρο νυφικό που θα ταιριάζει στο αγγελικό σου πρόσωπο να πιάνεις το χέρι του άλλου ;! Πολλές φορές ξύπναγα μ' ένα χαμόγελο ως τ' αυτιά γιατί είχα αυτή ακριβώς τη φαντασίωση... μόνο που στη θέση του άλλου ήμουν εγώ.Σ' ΑΓΑΠΩ. Και μάλλον ποτέ δε θα πάψω να σ' αγαπώ. Αλλά το κλισέ είναι σωστό : πρέπει να σ' αφήσω να φύγεις.. ή μάλλον εγώ πρέπει να φύγω από τη ζωή σου… Καλή τύχη, αγάπη μου. Αύριο στο γάμο θα φορέσω το χαμόγελό μου, όπως πάντα έκανα, αλλά εσύ ποτέ δε θα μάθεις… ότι σ' αγαπώ.
12
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα όλες τις απαντήσεις..αν υποθέσουμε οτι δεν εισαι τρολ θα σου απαντήσω με άκομψο τρόπο διότι το επίπεδο το κράτησαν όλοι αλλά εγώ δεν μπορώ..Άσε μας ρε μεγάλε!! 7 χρόνια κάθεσαι και κλαμπανίζεις παίζοντας τον φιλενάδο!!!...ήμαρτον! Έίσαι άντρας ρε μεγάλε και πρέπει να πεις με θάρρος τι σκέφτεσαι. Στα ίσα και ντόμπρα..τι σκατά κάκαλα έχεις!!..Ίλεος δλδ ρε μπρο αλλά δεν παίζεσαι..
Βρε παιδιά, ρίξτε του τον λίθο του αναθέματος του εξομολογούμενου αλλά πιστεύω ότι αν της είχε μιλήσει, απλά δεν θα έφθαναν στα 7 χρόνια ''φιλίας'' και να πρέπει να υποστεί αυτό το μαρτύριο που περιγράφει. Η κοπέλα τον είχε απορρίψει χωρίς να χρειαστεί να της μιλήσει.Εξομολογούμενε, δεν θεωρώ ότι έκανες λάθος που δεν της μίλησες, ήξερες την κατάληξη. Έκανες λάθος απλά που έκανες το φίλο ελπίζοντας σε κάτι παραπάνω, αφού είχες ερωτικά αισθήματα, έπρεπε να απομακρυνθείς νωρίς και διακριτικά.
έκανες ένα μεγάλο λάθος: πίστεψες πως με τον καιρό και παραμένοντας κοντά της έστω και φιλικά θα αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα για σένα. και βέβαια έπεσες έξω...διότι εκεινή πραγματικά νόμιζε ότι εχεις φιλικές διαθέσεις απέναντι της. ακόμα κι αν είχε παρει χαμπάρι πως δεν είναι ακριβώς έτσι, λόγω της γενικότερης στάσης σου δεν πιστεύω να κατάλαβε πως είσαι τρελά ερωτευμένος μαζί της αλλά ότι απλά υπάρχει μια ερωτική έλξη. τιποτα παραπάνω. σε αυτές τις περιπτώσεις,όταν δηλαδή ο άλλος δεν μας βλέπει ερωτικά, είανι προτιμότερο να εξαφανιστούμε και να οριοθετήσουμε πως μας ενδιαφέρει μια ερωτική σχέση κι όχι μια φιλική. για να αποφευχθούν οι παρερμηνείες αλλά κυρίως για να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να κάνουμε άλλες σχέσεις. τώρα νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το πάρεις απόφαση πως τελείωσε η όποια ελπίδα. να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να πας προς άλλες πολιτείες. δεν θα σου κάνει καλό να κρατήσεις επαφές μαζί της, θα σε πηγαίνει πίσω γιατί θα διατηρείς πάντα μια κρυφή ελπίδα πηγαινε και ψαξε αυτή που σου αξιζει πραγματικα. καλή τύχη!
Ειλικρινά, δεν περίμενα τόση πολλή θετική ανταπόκριση από αυτή την εξομολόγηση! Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας !!!Μακάρι αυτά που έγραψα παραπάνω να ήταν ένα ηλίθιο αστείο, μια τρολλιά…δυστυχώς όμως είναι αυτό που βιώνω τώρα… Σε λίγες ώρες πλησιάζει ο γάμος. Νιώθω σαν τότε που ήμουν 15 χρονών όταν πέθανε ο πολυαγαπημένος μου παππούς και πήγαμε στην κηδεία του… μόνο που σήμερα νιώθω ότι θα είναι χειρότερα τα πράγματα, πολύ χειρότερα. Γιατί δε θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πηγαίνουν οι άνθρωποι στους γάμους με κατεβασμένα τα μούτρα . Ελπίζω να τα καταφέρω. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη στήριξή σας !!Υ.Γ. : Εντύπωση μου κάνει αυτό για την ημερομηνία του γάμου. Έχω αρκετούς γνωστούς (ακομά και οι γονείς μου) που παντρεύτηκαν όχι μόνο στο πρώτο , αλλά και στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου :)
Ευτυχώς που δεν είσαι troll(εκνευρίζομαι να απαντάω σοβαρά σε κοροϊδίες)...και δυστυχώς που δεν είσαι troll,για ευνόητους λόγους...Σου γράψαμε πολλοί και διαφορετικοί,έχεις αρκετό υλικό ως τροφή για σκέψη...τι άλλο να πω...καλή συνέχεια...
Ρε φιλε συγνωμη κιολας αλλα εφοσον νιωθεις κατι για τη κοπελα γιατι δεν της το ειπες ποτε? Δεν υπαρχει δεν καταφερα που γραφεις υπαρχει δεν θελω , απλα τα πραγματα. Τωρα καθεσαι και χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο χωρις λογο και ριχνεις ολες τις ευθυνες πανω σου και το χειροτερο ειναι οτι αυτη δεν ξερει. Να πεις οτι το προσπαθησες και δεν εβγαλε καπου παει στο διαολο.. Αυτη αυριο παντρευεται και εσυ θα μεινεις μια ζωη με απωθημενα. Αυτο το εχεις καταλαβει? Χαρα στο κουραγιο σου αυριο στο γαμο φιλε μου καλη δυναμη!
Εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα,εκτός κι αν μασάει κουτόχορτο,σίγουρα το κατάλαβε μέσα σε αυτά τα επτά συναπτά έτη που ο εξομολογούμενος την ήθελε κολασμένα...και πολύ απλά,δεν ήθελε κάτι άλλο εκτός από την φιλία του...ίσως και να την βόλευε η σχέση όπως ήταν...Επτά χρόνια θέατρο και από τις δύο πλευρές...Ίσως διαβάζομαι λίγο σκληρή,αλλά όταν ο άλλος μας θέλει με όλο του το είναι,το καταλαβαίνουμε...Το βλέμμα,οι αγκαλιές και πόσα άλλα μικροπράγματα που ξεφωνίζουν...Και μέσα σε τόσα χρόνια,όση δειλία και να παίζει,αν τα αισθήματα ήταν αμοιβαία θα έσκαγε κάποια ευκαιρία...Εξομολογούμενε,πάνε στον γάμο και μετά κράτα απόσταση και προσπάθησε να την βγάλεις από το σύστημά σου...Επτά χρόνια,είναι πάρα πολλά...φτάνει...Και πάλι συγνώμη αν σου φάνηκα λίγο σκληρή,αλλά το μονόπλευρο,όλοι λίγο πολύ το έχουμε ζήσει...
Νομίζω το έθεσες πολύ σωστά.Πείτε με προκατειλημμένο, ηλίθιο, απαίδευτο.. αλλά πιστεύω ό,τι αν ήθελε πραγματικά κι εκείνη να προχωρήσει η σχέση μας, θα μου είχε δώσει να το καταλάβω. Το ξέρω πως είναι δύσκολο να με εμπιστευτείτε αλλά εγώ ποτέ δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο, να μου εκφράσει δηλαδή μια επιθυμία για... κάτι παραπάνω.Απεναντίας, μια φορά που μας είδανε κάτι γνωστοί στο δρόμο αναρωτήθηκαν αν έχουμε δεσμό.. όταν το άκουσε εκείνη ένιωσε φοβερή αμηχανία. Απλά το αρνήθηκε κατηγορηματικά και ύστερα μου είπε : "μα καλά, πώς γίνεται να μας περάσανε για ζευγαρί, όταν καλά-καλά δεν κρατάγαμε καν το χέρι ο ένας του άλλου" .. έγινε κομμάτια όταν τ' άκουσα.Το γιατί εγώ δεν ξεκόλλησα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα. Ίσως γιατί τον έρωτα και την αγάπη τα αντιμετωπίζω λες και είμαι κοριτσάκι στο δημοτικό.Νομίζω ,όμως, πως με αυτό εδώ :"όταν ο άλλος μας θέλει με όλο του το είναι,το καταλαβαίνουμε"τα είπες όλα..
αν καταλαβα καλα δεν ησουν αυθεντικος μαζι της και ακομα δεν της ειπες πως την αγαπας.ο πονος που βγαζει το μηνυμα σου ισως σε βοηθησει να καταλαβεις στο μελον πως η αληθεια ειναι προτιμοτερη απο το ψεμα.ευχομαι καποτε να βρεις ενα αλλο ταιρι
Scroll to top icon