Mητσοτάκης: Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα - Αν δε μπορεί, τότε να παραιτηθεί

Mητσοτάκης: Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα - Αν δε μπορεί, τότε να παραιτηθεί Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
7

Προειδοποίηση στον Αλέξη Τσίπρα απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας σε δήλωση του ότι τον καθιστά «προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων».

Τον κατηγόρησε επίσης ότι συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες και ότι δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, κάτι που όπως αναφέρει, θα οδηγήσει στην επιβολή νέων μέτρων. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε τον κ. Τσίπρα, "αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί".

Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες.

Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε. Τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δις ευρώ, θα οδηγήσει μοιραία στην επιβολή νέων μέτρων. Μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας.

Το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δις σε ιδιώτες. Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δις προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη. Για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία.

Προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα!

Τον καθιστώ προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων. Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής Κυβέρνησης.

Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του, ας παραιτηθεί.

Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι». 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει ο spokesman των μη εχόντων. Κάτι έχασα, κάτι με μπέρδεψε. Μάλλον ο χρόνος δεν έχει γράψει κάτι. Προφανώς και πρέπει να υιλοιποιήσει τις δεσμεύσεις του στο μνημόνιο, κάθε πολιτικός θα έπρεπε να το κάνει. Γι ανα είναι πιστός στα συμφωνηθέντα. Το κείμενο...ο Τσιπρας λέει ψέματα, εμείς όχι. Θα υιλοποιήσουμε κάθε μέτρο αυτοστιγμής. @skeletor και αυτή η εξυπνάδα διαφημιστικού τύπου, πολύ σκέψη πράγματι! Πάντως τη βρήκες την ευκαιρία, μόλις υπήτξε ένα αρνητικό σχόλιο για την κυβέρνση της δεξιάς αριστεράς αμέσως πρώτος. Μάλλον έχει βάλει αλγόριθμο. Εύγε.
Άντε μωρέ και συ! Προειδοποιείς και προειδοποιείς!Αν μπορείς ρίξτους, τι κάθεσαι και τους κοιτάς?Με μια πρόταση μομφής θα γίνουν παρελθόν.Αν είσαι ικανός να μαζέψεις βουλευτές και να την κάνεις, κάντην, αλλιώς μείνε στις προειδοποιήσεις.
Με μια πρόταση μομφής θα γίνουν παρελθόν. Πηγή: www.lifo.grδηλαδή εσυ φαντάζεσαι οτι υπάρχει εστω 1 βουλευτης των συριζανελ που θα έριχνε αυτή την κυβέρνηση? Το σύμπαν να καεί αυτοί οι τύποι δεν θα αφησουν την εξουσία. Είναι ικανοι να ορίσουν τις επόμενες εκλογές για 30 Φλεβάρη :Ρ
Σε όλες τις άλλες μνημονιακές κυβερνήσεις υπήρχαν μερικοί βουλευτές που για συνειδησιακούς λόγους καταψήφιζαν. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που, ακόμη και για τα μέτρα των πολιτικών, είναι παθολογικά ψεύτες και εξουσιομανείς. Ποιος θα καταψηφίσει;
"...συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες και ότι δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, κάτι που όπως αναφέρει, θα οδηγήσει στην επιβολή νέων μέτρων."Δεν πειράζει. Ας φάνε κι άλλα μέτρα. Αφού γουστάρουν. Άσε να τους ταράξει. Μπορεί στην πορεία να χαίρονται ότι τάχα διαπραγματεύεται η χώρα. Αξία ανεκτίμητη. =================