H Μiley Cyrus δηλώνει πως δεν ξαναπατάει σε κόκκινο χαλί - και το εξηγεί τέλεια

H Μiley Cyrus δηλώνει πως δεν ξαναπατάει σε κόκκινο χαλί - και το εξηγεί τέλεια Facebook Twitter
Φωτο: Getty Images
9

H Miley Cyrus έχει κάνει πολλές προκλητικές φωτογραφήσεις, εξίσου πολλά εκκεντρικά εξώφυλλα και εμφανίσεις που συζητήθηκαν σε πάρτι και events. 

Eίναι μόνο 23 ετών και έχει δει το όνομά της να φιγουράρει σε άπειρα δημοσιεύματα, καθώς ο τρόπος διαχείρισης της φήμης της την έφερνε πάντα στο προσκήνιο. Εδώ και λίγο καιρό, μοιάζει να έχει εξαφανιστεί και δείχνει να αποφεύγει τη δημοσιότητα και την προβολή.

Η ποπ σταρ μίλησε στο περιοδικό Elle και εξήγησε τον λόγο που έχουμε καιρό να τη δούμε σε κόκκινο χαλί, να ποζάρει για τις στρατιές φωτογράφων. Για την ακρίβεια, κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Νοέμβριο του 2015, όταν τίμησε τον Bill Murray για την πρεμιέρα του "A Very Murray Christmas" στο Netflix. "Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που με είδατε σε κόκκινο χαλί" δηλώνει η τραγουδίστρια και εξηγεί πως δεν θα ξαναεμφανιστεί ποτέ σε κάτι ανάλογο. "Γιατί όσο πεινάνε άνθρωποι, εγώ να βρίσκομαι σε ένα κόκκινο χαλί; Επειδή είμαι σημαντική; Επειδή είμαι διάσημη; Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Είναι σαν κουκλοθέατρο. Σαν να είμαι στο Zoolander" εξηγεί περαιτέρω.

Στα πλαίσια αυτής της ακτιβιστικής φιλοσοφίας, έχει όμως προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στη ζωή της και εγκαταλείπει σταδιακά όλα τα κλισέ της βιομηχανίας.  Για παράδειγμα έπαψε εδώ και καιρό να χρησιμοποιεί ατζέντη και πλέον διαχειρίζεται μόνη της την επικοινωνία της, ακόμη και με τους θαυμαστές της.

Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας σερ στο Μέτσοβο: Ο εμβληματικός Peter Blake συναντά τον Σταύρο Κοτσιρέα

Πολιτισμός / Ένας σερ στο Μέτσοβο: Ο θρύλος της βρετανικής ποπ αρτ Peter Blake συναντά τον Σταύρο Κοτσιρέα

Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια επαναλαμβάνεται ανά τριετία ο θεσμός των «Δημιουργικών Συναντήσεων» στην Πινακοθήκη Αβέρωφ, ο οποίος επιδιώκει να φέρνει το κοινό σε επαφή με την τέχνη, αλλά και τη συνομιλία των δημιουργών με τον τόπο.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
«Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata - Θησαυροί που έρχονται στο φως» στο Μουσείο Ακρόπολης

Πολιτισμός / Ο πολιτισμός της νότιας Ιταλίας στο επίκεντρο της νέας έκθεσης του Μουσείου Ακρόπολης

Μια έκθεση για τον πολιτισμό που συνάντησαν οι Έλληνες από την Πελοπόννησο και τη νησιωτική αρχαία Ελλάδα στα μεγάλα ταξίδια τους με σκοπό την εγκατάσταση στη γη της Ιταλίας και της Σικελίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μουσείο Ακρόπολης: Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata – Θησαυροί που έρχονται στο φως

Πολιτισμός / Μουσείο Ακρόπολης: Οι αρχαίοι πολιτισμοί της Basilicata – Θησαυροί που έρχονται στο φως

Μέσα από αυτήν την έκθεση, ο επισκέπτης θα γνωρίσει τον πολιτισμό που συνάντησαν οι Έλληνες από την Πελοπόννησο και τη νησιωτική αρχαία Ελλάδα στα μεγάλα ταξίδια τους
LIFO NEWSROOM
Ο Τζέρι Σάινφελντ δηλώνει πλέον ότι δεν πιστεύει ότι η «ακραία αριστερά» έχει καταστρέψει την κωμωδία

Πολιτισμός / Ο Τζέρι Σάινφελντ δηλώνει πλέον ότι δεν πιστεύει ότι η «ακραία αριστερά» έχει καταστρέψει την κωμωδία

Παραδέχεται πως αυτή η άποψη ήταν λανθασμένη και αναφέρει πως οι κωμικοί πρέπει να προσαρμόζονται στις αλλαγές της κοινωνίας, όπως κάνουν οι σκιέρ όταν πλοηγούνται σε δύσκολες πίστες
LIFO NEWSROOM
Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement SAG 2025

Πολιτισμός / Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement SAG 2025

Η πρόεδρος του σωματείου, Φραν Ντρέσερ, χαρακτήρισε τη Φόντα «μια πρωτοπόρο και εξαιρετικά ταλαντούχα, μια δυναμική προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει το τοπίο της ψυχαγωγίας, της ακτιβιστικής δράσης και της κουλτούρας με αδιάκοπο πάθος»
LIFO NEWSROOM
65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Έναρξη με «Maria» και Αντζελίνα Τζολί

Πολιτισμός / 65ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Έναρξη με «Maria» και Αντζελίνα Τζολί

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Πάμπλο Λαραΐν για τη Μαρία Κάλλας θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ - Λήξη με την ταινία «The End» του Τζόσουα Οπενχάιμερ, παρουσία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη.
LIFO NEWSROOM
«Joker: Folie à Deux»: Αναμένεται να χάσει έως 200 ελατ. δολάρια από τις εισπράξεις

Πολιτισμός / «Joker: Folie à Deux»: Αναμένεται να χάσει έως 200 εκατ. δολάρια από τις εισπράξεις

Η Warner Bros. υπερασπίστηκε την ταινία, τονίζοντας ότι συνεχίζει να παίζεται στους κινηματογράφους και αναμένεται να κερδίσει περισσότερα έσοδα όταν κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες οικιακής ψυχαγωγία
LIFO NEWSROOM
Φονικά χαμόγελα, Ιρλανδοί ράπερ και ο Ντόναλντ Τραμπ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φονικά χαμόγελα, Ιρλανδοί ράπερ και ο Ντόναλντ Τραμπ από αύριο στους κινηματογράφους

Από τη βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και το κοψοχολιαστικό «Smile 2» μέχρι τη ρομαντική φαντασία του «Beast» και το απόλυτο crowdpleaser «Kneecap», το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας προέκυψε πολύ δυνατό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ελίζαμπεθ Τέιλορ: «Ήμασταν τρομοκρατημένοι»- Ο γιος της θυμάται την εποχή όπου ήταν εθισμένη σε αλκοόλ και ναρκωτικά

Πολιτισμός / Ο γιος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποκαλύπτει πώς η μητέρα του δέχτηκε να μπει σε κέντρο αποκατάστασης

Η διάσημη σταρ ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά - Ο γιος της, Christopher Wilding, εξηγεί ότι η Τέιλορ υπέφερε από φυσικούς πόνους, ιδιαίτερα στην πλάτη, που την οδήγησαν στη χρήση ισχυρών αναλγητικών φαρμάκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
κατα τα αλλα το δουλεμα και οι ψυχαναγκαστικες της συμπεριφορες πανε συννεφο. Αλλα ας ειναι καλα το "αλοθι" των πεινασμενων παιδιων, που λες και θα ξεπεινασουν πλεον. Δεν κοιταει να μαζεψει ολη τη σαρα τη μαρα και το κακο συναπαντημα στον κυκλο της πουναι τιγκα στην πρεζα και ξοδευουνε εκατομμυρια στα ελφρια και στα βαρια, και να παναφτιαξουν μια κινηση για να υποστηριξει ουσιαστικα και στην πραξη αυτα τα πεινασμενα παιδια, που οι ιδιοι οι συμπατριωτες της και το συστημα που υπηρετουν εσπρωξαν με τις ανεγκεφαλες εξωτερικες πολιτικες τους στην κατασταση που βρισκονται,αλλα μας πουλαει και δηθεν "ευαισθητοποιηση" μεταξυ μαλιστα ξεβρακωσιας και ξετσιπωσιας. Βρε αειντε και...
Εχμ...νεανικες ατασθαλιες. Της δινω 6 μηνες πριν ξανακυλιστει στα τρυφερα κοκκινα χαλακια: αποφασισα οτι ετσι μιλαω για τα παιδακια που πεινανε, οποτε, να μαι! Τα πιασε τα καψερα στο στομα της. Ασε καλυτερα βγαλε γλωσσιτσα, οπως παλια
Α τέλεια. Τώρα που η Μάιλι δεν θα ξαναπατήσει στο κόκκινο χαλί θα πάψουν να πεινάνε.Μπράβο Μάιλι την καταπολέμησες την παγκόσμια πείνα.Πες καλύτερα ότι σε είχες βαρεθεί μέχρι κι εσύ να εμφανίζεσαι παντού και είπες να κάνεις ένα διάλειμμα κι άσε τους δήθεν ακτιβισμούς.