Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Μάρτυρας υποστηρίζει ότι ξέρει πού είναι θαμμένος

Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Μάρτυρας υποστηρίζει ότι ξέρει πού είναι θαμμένος Facebook Twitter
5

Mια νέα τραγική, αν επαληθευτεί, εξέλιξη στην υπόθεση του μικρού Μπεν που χάθηκε στην Κω το 1991, ανέφερε σε συνέντευξη της η μητέρα του η οποία εξακολουθεί να  αναζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Needham, η αστυνομία την ενημέρωσε ότι κάποιος που παρουσιάστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι γνωρίζει την ταυτότητα του δολοφόνου του Μπεν.

Υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν εργάτη που δούλευε στην Κω και φέρεται να σκότωσε τον Μπεν κατά λάθος και να τον έθαψε στη συνέχεια φοβούμενος τις συνέπειες.

Μάλιστα, ο μάρτυρας, υπέδειξε και δύο σημεία όπου, όπως είπε, ο εργάτης έθαψε τον μικρό. Στα σημεία αυτά η αστυνομία δεν έχει ψάξει ακόμη.

Ο εργάτης, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία, πέθανε από καρκίνο το 2015.

Η μητέρα του Μπεν δήλωσε πολύ θυμωμένη με τους κατοίκους της Κω που κράτησαν αυτό το μυστικό για 25 χρόνια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Διεθνή / Η Χαμάς αναζητά τον διάδοχο του Σινουάρ: Ο Χαλίλ Αλ-Χάγια και ο αδίστακτος αδελφός

Ο ρόλος του Μοχάμεντ Σινουάρ θεωρείται κομβικός για την πορεία του πολέμου στη Γάζα - Οι συζητήσεις για την επιλογή διαδόχου θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, δηλώνουν στελέχη της οργάνωσης
LIFO NEWSROOM
mohament-al-fayed

Διεθνή / Αλ Φαγέντ: Μόλις 2 από τις 21 κατηγορίες για βιασμούς έφθασαν στην εισαγγελία, όσο ήταν ζωντανός

Ερωτήματα για τον ρόλο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στη Βρετανία, καθώς συνολικά 21 γυναίκες είχαν υποβάλλει καταγγελίες εναντίον του Αλ Φαγέντ όσο ήταν στη ζωή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κριμα αν αληθευει κατι τετοιο,μακαρι να ζει και ας μην ξερει ποιος ειναι στ'αληθεια.Απο την αλλη σκεφτομαι οτι τουλάχιστον αυτη η μάνα θα παρει επιτελους απαντησεις που χρειαζεται οσο σκληρες και αν ειναι.
Και ποιά είναι η εκλεκτή φάρα για σένα; Έχω περιέργεια να μάθω, αλλά δικαιολόγησε την άποψή σου με επιχειρήματα. Και όλοι εσείς που πατήσατε θετικά σε αυτό το σχόλιο μάλλον βιαστήκατε διότι μάλλον δεν ζήσατε κάπου έξω από την Ελλάδα για να συγκρίνετε τις άλλες φάρες, τις 'καλύτερες'. Όσο για το θέμα , ξέρετε σίγουρα ότι η 'μαρτυρία' είναι αληθινή;