ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 14:23

Προσωπικα

Δεν γνωριζω κανεναν ανδρα,οποιας κατηγοριας,που να εννοει τον ορο ελευθερη η μη συμβατικη σχεση,πιο πολυ προσχημα αποτελει για αυτους που επιδιωκουν ενα fast food γ!#:**ι και καταλαβαινουν οτι η κοπελα δεν θελει μονο αυτο και τις χρυσωνουν το χαπι για να ικανοποιησουν τις ορεξεις τους αμεσα.Σ αυτες τις περιπτωσεις την κανουν μετα το σεξ,επανεμφανιζονται μονο οταν εχουν ορεξεις και δεν υπαρχει καποια αλλη στο προσκηνιο,αυτο σχεση δεν αποκαλλειται.Σε καθε περιπτωση αυτοι οι ανδρες ειναι ανεπαρκεις για μια γυναικα η οποια συνδεει την ηδονη με το συναισθηματικο κομματι,οπως οι περισσοτερες γυναικες ,μη γελιομαστε,ασχετα οτι καποιες συμβιβαζονται με καθαρα σεξουαλικη συνδεση με το αρσενικο απο το να μην υπαρχει τιποτα στο προσκηνιο,επομενως ειναι ανεπαρκεις να τις ικανοποιησουν και στο σεξ...
12
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τα μπερδεύουμε; Υπάρχουν άντρες που θέλουν μόνο σεξ.Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν μόνο σεξ.Είναι και εκείνοι, άντρες και γυναίκες, που απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή στο πλαίσιο μιας σχέσης.Όπως και να έχει, το σεξ από μόνο του ή με συναισθηματικά παρελκόμενα αποτελεί μια απόλαυση και όσο το αποφορτίζουμε από ενοχή, προσδοκίες, υπονοούμενα, το πρόσιμό του μόνο θετικό μπορεί να είναι. Όλα τ' άλλα ανήκουν στη σφαίρα αναχρονιστικών και εσφαλμένων κοινωνικών πεποιθήσεων, που καλό θα ήταν να αρχίσουμε να τις ξεπερνάμε.
Βρε παιδιά να κάνω και μια ερώτηση μιας και βρεθήκαμε τώρα και συζητάμε. Μιλάει η εξομολόγηση "για μια γυναικα η οποια συνδεει την ηδονη με το συναισθηματικο κομματι,οπως οι περισσοτερες γυναικες ,μη γελιομαστε" Βρε παιδιά όταν τρώτε την σοκολάτα δεν νιώθετε ηδονή; Ηδονίζεται ο ουρανίσκος και οι νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο ΜΟΝΟ αν η σοκολάτα είναι ΙΟΝ και μας τάξει ότι "είναι η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή";Μια απλή απορία διατυπώνω!
Όσο και αν διαφωνώ με αυτή τη λογική Καραβάνα, της αναγνωρίζω κάποια ελαφρυντικά. Δες..Για να αφεθούν οι άνθρωποι, δεν θα κάνω σεξιστικό διαχωρισμό για προφανείς λόγους, χρειάζονται συνήθως στέρεο και ασφαλές περιβάλλον. Αυτό στο μυαλό τους, μεταφράζεται ως : επιθυμώ εγγυήσεις.Οι εγγυήσεις έχουν πολλές μορφές, από τα λόγια αγάπης ''θα είμαστε μαζί για πάντα'' μέχρι το επιθυμώ σχέση, έλα να συγκατοικήσουμε κτλ κτλ. Λοιπόν, δεν διαφωνώ με την αναζήτηση στέρεου και ασφαλούς εδάφους για τις ηδονικές στιγμές, απλά έχω να αντιπροτείνω πως η ασφάλεια θα πρέπει να αναγάγεται στο πρόσωπο και όχι στις προθέσεις ή τις συνθήκες.Με λίγα λόγια πως λέγεται αυτό; Λέγεται γουστάρω κάποιον για αυτά που βλέπω ως τώρα σε αυτόν και αισθάνομαι πως αυτός ο άνθρωπος δε θα με πουλήσει, γιατί ξέρω πως είναι ειλικρινής, ξεκάθαρος, με προσέχει κτλ κτλ. Αντί δηλαδή να μου τάξει σχέση και να κάνω σεξ, να κοιτάξω τον χαρακτήρα αυτόν καθ'αυτόν και να κάνω σεξ με κάποιον που εμπιστεύομαι και έχω αναλύσει.Ελπίζω να μη με ρωτήσει κάποιος, πως γίνεται η σωστή ανάλυση του άλλου. Δεν έχω απάντηση. Ψηλαφιστά.
Συμφωνούμε απόλυτα στο "να κοιτάξω τον χαρακτήρα αυτόν καθ'αυτόν και να κάνω σεξ με κάποιον που εμπιστεύομαι και έχω αναλύσει." Το να δώσει εχέγγυα σχέσης ή ασφάλειας πάντως είναι κάτι που ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα έχει κάποια ουσιαστική ισχύ στο μέλλον και δεν θα μείνει μόνο στα λόγια. Πες πχ. ότι υπόσχεται σχέση & λούτρινα και κάνουν σεξ αλλά την επομένη του σεξ τον πατάει μια νταλίκα στο δρόμο. Ακραίο παράδειγμα αλλά κι η ζωή γεμάτη από ακραίες αβεβαιότητες είναι.
Συμφωνώ ως προς αυτό ολοκληρωτικά. Απλά κατανοώ ταυτοχρόνως, ίσως ως μητέρα τερέζα, την ανάγκη ύπαρξης έστω και χάρτινων βάσεων. Δεν θα πω οτι θέλουμε το παραμύθι μας, απλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο δυνατοί να αντιμετωπίζουν την ειλικρίνεια του άλλου σε αντιπαραβολή με τα δικά τους όνειρα. Κατανοητό από μένα πως θέλουν στέρεο έδαφος, αλλά και χαζό ταυτοχρόνως για τους λόγους που είπες. Μη νομίζεις, δεν έχουν κάνει όλοι την ίδια ανάλυση με εμάς στην επιλογή των ερωτικών συντρόφων. Κάποιοι συνεχίζουν να εμμένουν στις προβολές των δικών τους συναισθημάτων και ονείρων και αυτό, το ονομάζουν έρωτα.
Αυτό με τις προβολές των επιθυμιών κι ονείρων (και φόβων) στον άλλον είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τι να σου πω. Σαν να ταίζουν πάντως τον κόσμο "παραμύθα" γενικότερα για τα ανθρώπινα ζητήματα. Σαν όλα να πρέπει να μας έρθουν ουρανοκατέβατα γιατί είμαστε και πολύ γαμάουα παιδιά και μας το χρωστάει το σύμπαν. Τες πα. Βρήκα μια τοποθέτηση από τακτική στήλη της σελίδας που λέει κάτι πολύ εκπαιδευτικό. Το αντιγράφω για όσους μας διαβάζουν. " Όσο θεωρείς ότι το σεξ χωρίς σχέση είναι ξεπέτα ή καβάτζα, όσο πιστεύεις ότι το σεξ δικαιολογείται μόνο αν οδηγεί σε σχέση, τόσο θα χάνεις τους καλούς υποψήφιους και θα τραβάς αυτούς που θα σου πουν αυτό που θέλεις να ακούσεις, για να πάνε μετά παρακάτω. Νομίζεις ότι με αυτόν τον στόχο σέβεσαι τον εαυτό σου και έτσι θα αναγκάσεις και τους άλλους να σε σέβονται, αλλά έτσι δεν σε σέβονται ούτε οι καλοί, ούτε οι αναλώσιμοι. Οι μεν δεν βλέπουν λόγο να κάνουν την προσπάθεια, αφού θέλεις ΣΧΕΣΗ και όχι αυτούς, συγκεκριμένα, και οι άλλοι βλέπουν μια αφελή, μάλλον αδιάφορη γυναίκα. Με αυτό που πιστεύεις, προκαλείς αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Μην κάνεις σεξ για να κάνεις σχέση. Κάνε σεξ επειδή κάποιος σου αρέσει πάρα πολύ. Μην κάνεις σεξ με αυτούς που δεν σου πολυαρέσουν. Για να καταλάβεις ποιος σου αρέσει πάρα πολύ, πρέπει να ξέρεις πάρα πολύ καλά ποιά είσαι." (πηγή lifo.gr)
Oh well, είναι αυτό που εγώ όπου σταθώ και βρεθώ ονομάζω ''απενοχοποίηση στης ηδονής''. Όλα όσα αναφέρεις τα παθαίνουν, και καλά να πάθουν, άνθρωποι που βλέπουν το σεξ με ενοχικότητα. Σε αυτούς που αναγνωρίζουν πως το σεξ είναι απόλαυση εκατέρωθεν, χωρίς να χάνουν κομμάτια τους, οι εγγυήσεις είναι άχρηστες.Η κοινωνία των αμαρτωλών γλυκιά μου Καραβάνα. Για ότι μου παίρνεις, θέλω αντάλλαγμα, αν δε μου το δώσεις, θα θεωρήσω πως δε στο έδωσα, αλλά μου το έκλεψες.Ενοχές + εγωισμός = η παρούσα εξομολόγηση και κάποιες δεκάδες ακόμη, πίσω από τις οποίες κρύβεται το: Δε θέλω να με βλέπουν μόνο για σεξ, έχω πράγματα να δώσω. Τα πράγματα όμως, είναι κοσμήματα φο.
Κοριτσια (στις On-dine, Inanna & Καραβάνα αναφερομαι) θερμη παρακληση: μην σχολιαζετε τετοια ωρα ρε γμτ!! :(( Φευγω απο δουλεια και παω γυμναστηριο...μετα τις 8 'λειτουργω'. Τhanx :)
Ningunaχα χα χα! Καλά θα το έχουμε υπόψιν. Σου κρατάμε όμως θέση. Μην ανησυχείς. Άλλωστε τίποτα δεν εμποδίζει να τεθεί εκ νέου σχόλιο ή και νέα ανάρτηση προς σχολιασμό!
Όσο σκέφτονται άντρες ή γυναίκες κατ'αυτόν τον τρόπο ούτε καλό σεξ θα δούν ούτε καλή σχέση θα κάνουν. Πρόκειται για έναν πανηλίθιο διαχωρισμό.
Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να διαχωρίσουν το σεξ από το συναίσθημα.Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνδρες διαχωρίζουν με ευκολία το σεξ απ' το συναίσθημα.Δεν είναι στερεότυπο, είναι εγγραφή στο συλλογικό ασυνείδητο με αναγωγή στην προϊστορία.Ούτε λιγούρια, ούτε τσούλες. Απλή φυσική ιστορία.
Scroll to top icon