ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2016 | 19:00

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ..

Και μιλώ για τις εξομολογήσεις τις σοβαρές που αφορούν την οικογενεια, ενδοοικογενειακά προβλήματα και την πραγματική αγάπη που χαθηκε. Με λυπεί που ίσως κάποιοι από εσάς να μην έχετε κάποιον να πείτε κατι τόσο σοβαρό που σας φθείρει ή να έχετε αλλα παρ' όλα αυτά πάλι να μην μπορείτε να μοιραστείτε κατι που σας βασανιζει μέσα σας. Όπως και εγω έτσι και εσείς βλαπτουμε σοβαρά τον ψυχικό μας κόσμο και είναι σοβαρό αυτό. Μακάρι στη ζωή και στον κόσμο να υπήρχε μόνο το καλό χωρίς να χρειάζεται να υπάρχουν συναισθήματα πόνου, λύπης, μοναξιάς και αλλα παρεμφερή. Κι επειδή ξέρω οτι δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και την νοοτροπία ορισμένων ανθρώπων το μόνο που έχω να πω είναι οτι θέλω όλους εσάς που διαβάζω τα εσώτερα της ψυχής σας να σας πάρω μια αγκαλιά που ίσως σας λείπει, ίσως και όχι. Μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον και να έχετε πάντα το καλό μέσα σας. Απογοητευμένοι απο τους ανθρώπους φοιτήτρια. 19.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι υπονοείς; ότι υπάρχουν και μη σοβαρές εξομολογήσεις;;; Επί της ουσίας: ναι, πολλοί και πολλές δεν έχουν κανέναν να μοιραστούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτό που τους απασχολεί. Συνήθως μιλάς σε ντουβάρια που απλά ακούνε χωρίς να κατανοούν. Και ξέρεις τι έχω μάθει; αν ο άλλος δεν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο με αυτό που περιγράφεις, πολύ δύσκολα θα σε κατανοήσει.
Scroll to top icon