ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2016 | 12:55

Συνδρομος ρεϊνο.

Απο τον ιανουαριο παρατηρησα ετσι στα καλα καθουμενα οτι τα ακρα των χεριων μου ασπριζουν στο κρυο..ακομα και ερκοντισιον που εβαζα το καλοκαιρι εμφανιζοταν αυτο το προβλημα..πηγα σε γιατρο και μου εξηγησε τι συνδρομος ειναι και οτι μπορει να φυγει σε 3 χρονια αλλα μπορει και καθολου..δεν εχει θεραπεια..απλως μου ειπε να φοραω γαντια!!Μηπως ειχε κανεις το ιδιο θεμα;; ας μου πει τι εκανε!
7
 
 
 
 
σχόλια
Guys σοβαρά μην ψάχνεστε για προβλήματα υγείας. Δεν είναι κάτι το σύνδρομο αυτό, απλά πάντα θα έχεις κρύα χέρια. Τα χερια σου δεν αιματώνονται σωστά κι έχουν θερμοκρασία περιβάλλοντος. Είναι πολύ κοινό και εντελώς ακίνδυνο. Απλα πρέπει να ζεις με πιο κρύα χέρια από τους άλλους. Δεν είναι τόσο πρόβλημα αυτό.
φανηκε χρησιμο..ευχαριστω!!εγω το μονο που ειχα ειναι ελλειψη βιταμινης και παιρνω κατι χαπακια..εχω αρχισει να τρωω και σωστοτερα μηπως και βοηθησει αλλα δεν ξερω..ειναι ενοχλητικο!!
Scroll to top icon