Ξανά στο Δρομοκαΐτειο η ηθοποιός

Ξανά στο Δρομοκαΐτειο η ηθοποιός Facebook Twitter
5

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκε ξανά η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, την οποία εντόπισαν λίγο νωρίτερα αστυνομικοί. Περισσότερες πληροφορίες για το πού εντοπίστηκε δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», είχε εισαχθεί στο Δρομοκαΐτειο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έπειτα από εισαγγελική εντολή και παρέμβαση των γονιών της και νοσηλεύτηκε στο τμήμα οξέων περιστατικών αλλά λίγο αργότερα απέδρασε.

Η ίδια καταγγέλλει πως οι γονείς της την έκλεισαν εκεί επειδή δεν ήθελαν να της αφήσουν την περιουσία τους.

Τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς που την οδήγησαν εκ νέου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπου και θα της χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso η ηθοποιός σχολίασε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Η ίδια κατηγορεί την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον citellus citellus ότι μία τέτοια αναμετάδωση είναι απολύτως αχρείαστη. Εύχομαι η εν λόγω κοπέλα να γίνει καλά με την έννοια του να μάθει να ζεί 'κουμαντάροντας' τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της. Όσο αναφορά το παιδί που για όλα φταίει το κακό σύστημα υγείας και οι σατανικοί γονείς, ελπίζω ότι τα απαντητικά σχόλια να του δώσουν πληροφορίες και να μάθει κάτι. Και άλλοι ζήσαμε στο εξωτερικό χρόνια και χρόνια και μάθαμε να κρίνουμε με βάση δεδομένα, κλίμακες, αναλογίες. Και αν η Ελλάδα πάσχει από υποδομές, υπερτερεί σε ανθρώπινο δυναμικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα και την οικογένειά της που παιρνά δύσκολα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο 'οι κρίσεις' μανίας, αλλά και 'τα κάτω' που ακολουθούν που απαιτούν υπομονή και αγάπη.
Αγαπητέ,ξεκινησα να διαβάζω και σταματησα αμέσως στο επιθετικο "Ποιος σου είπε σώνει και καλά .. " το ματι μου επεσε και στον αγενεστατο "Αμεσως εσυ να τα πάρεις..."και ετσι δεν διαβασα κατι που μοιαζει με παραλήρημα.Γιατί ετσι;
Για να επαινέβει εισαγγελέας τότε σίγουρα έχει σοβαρό ιστορικό και προφανώς είναι σε έξαρση, οπότε χρειάζεται φροντίδα. Καμία οικογένεια δεν μπορεί να βάλει στο άσχετο έναν υγιή άνθρωπο επειδή απλά το είπε.Ας την αφήσουμε ήσυχη την κοπέλα.
Ποιος σου είπε σώνει και καλά ότι επειδή σφραγίστηκε μία εισαγγελική εντολή (και όλοι γνωρίζουμε πώς ακριβώς γίνεται αυτό στο ελλαδιστάν) θα πρέπει να είναι ορθή και ο άλλος να είναι 100% ψυχικά άρρωστος??Στο τριτοκοσμικό, διαλυμένο και ανοργάνωτο ελλαδιστάν ζεις, όχι στο εξωτερικό που ζω και δουλεύω μόνιμα από τα 18 μου και ελέγχουν τι πραγματικά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις με ανάλυση ιστορικού, συμβάντων, γεγονότων κλπ...Άλλο επίπεδο ανωτερότητας οι τύποι εδώ πέρα...Αμέσως εσύ να τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, και να ρίξεις εμμέσως πλην σαφώς το βάρος στην κόρη...Δε με ενδιαφέρει αν η γυναίκα έχει δίκιο ή άδικο...Εγώ λυπάμαι πραγματικά για τον ακούσιο και καταναγκαστικό εγκλεισμό ατόμων, που σε πάρα πολλές περιπτώσεις γίνεται εσκεμμένα, σκόπιμα και για ψύλλου πήδημα, από κάτι εγκληματίες ''γονείς''-καθάρματα, με αποτέλεσμα να στιγματίζονται αθώοι νέοι άνθρωποι, που οδηγούνται για πλάκα σε τέτοια κολαστήρια...Σταματήστε τις γενικεύσεις...Και πολλοί από αυτούς που καταλήγουν εκεί μέσα ακούσια (το 98% μπαίνει χωρίς τη θέληση τους), είναι είτε απόλυτα υγιείς, είτε αν δεν είναι, είναι ήρεμοι και καθόλου επικίνδυνοι...Αν δεν είχατε μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν είχατε αναγκαστικά συμμορφωθεί με την έξω επικρατούσα νομοθεσία, τα κολαστήρια της Λέρου και όλης αυτής της τριτοκοσμικής κωλοπετεινίτσας θα ήταν ακόμα ορθάνοιχτα...Όλα γίνονται με το ζόρι εκεί πέρα...