ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2016 | 21:30

Δεθηκα κομπο

Πανω που αρχισα να ακουμπαω στα μπουτια και τη κοιλια μου και να νιωθω κατι σκληρο, (αρα κατι κανει το γυμναστηριο) ηρθαν καποια διαβολακια να με ισοπεδωσουν. Συγκεκριμενα, μου εξεφρασαν πως αν δεν χασω 10 κιλα δεν θα ειμαι εμφανισιακα ωραια. Ναι μεν θα ειμαι υγιης, αλλα εμφανισιμη δε θα ειμαι. Κατα την αποψη τους. Θα αγνοουσα μια τετοια αποψη αν ηταν απο ενα ατομο αντε δυο. Αλλα ειναι περισσοτεροι. Και εχω αγχωθει τωρα. Με τη γυμναστικη το λιπος μου θα καει μερικως αλλα το υπολοιπο θα γινει μυς, και αφου ο μυς ειναι βαρυτερος απο το λιπος τοτε πιθανοτατα θα αυξηθει το βαρος μου κανα κιλο ή θα παραμεινει το ιδιο. Δηλαδη, δεν θα μπορεσω να χασω τα 10 κιλα που θα με κανουν εμφανισιμη. Η διατροφη μου ειναι γεματη φυτικες ινες, πρασινο τσαι, πρωτεινες. Δε ξερω τι αλλο να κανω πια. Αγχωθηκα. Πως στο καλο θα χασω 10 κιλα; Αρχιζω να νιωθω πως δε θελω να τρωω. Ηδη για σημερα μετα τις αποψεις περι απωλειας 10 κιλων, μου εχει κοπει η ορεξη και νιωθω διαρκως μια αισθηση αναγουλας. Πως θα χασω τα 10 κιλα; Βοηθεια!
5
 
 
 
 
σχόλια
Έχει γεμίσει η ανθρωπότητα κόμπλεξ εξαιτίας αλλων κομπλεξικων..Όπως το είπες.Κατά την άποψή τους.σκοπός είναι η δική σου άποψη ποιας είναι.Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό σκελετό και πρέπει να έχει ένα υγιές βάρος.Όταν δεν είναι στα φυσιολογικά επίπεδα είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω τότε θέτει σε κίνδυνο την υγεία του.Δλδ αν κάποιος σε θέλει δέκα κιλά κάτω η σε θέλει 10 κιλά πάνω εσύ θα το κάνεις;αν ναι τότε δεν πρέπει να πας σε διαιτολόγο και γυμναστήρια αλλά σε ψυχολογο γιατί το πρόβλημα είναι εσωτερικό.Γίνε αυτό που θες εσύ για να είσαι υγιής.οποιανου δεν του αρέσει το δρόμο τον ξέρει.
συμφωνησω με τον greatwolf κ θα συμπληρωσω ότι ο ανθρωπος δεν είναι τιποτα παραπανω από ένα ζωο με ανεπτυγμενη νοημοσυνη.κ ο οργανισμος μας εχει ακομα μνημες από τοτε που κυνηγάγαμε.αν όπως λες δεν φας ο οργανισμος θα νομισει ότι μπαινεις σε περιοδο ελυψεις τροφης οποτε θα αρχισει να αποταμιευει τροφη για να επιζησει δηλαδή λοιπος....αυτό που στην ουσια κανεις με την διαιτα είναι να τον κοροηδευεις μικρα γευματα πολλες φορες την μερα κ με μειωμένες θερμιδες5-6 γευματα ώστε να μην πεινας κ να μην το σωμα σε διαδικασια αμυνας από εκει κ περα με την γυμναστικη ο οργανισμος θα κανει σταδιακη καυση του περιτου λοιπους κ ταυτοχρονα η συσφιξη θα μιωσει ποντους οπου 5-10 περιτοι ποντοι μπορει να σε κανουν να δειχνεις αρκετα κιλα πιο πανω αποτι εισαι
Αρχικά το γεγονος οτι καποια άτομα δε σε θεωρούν ιδανική ,δε σημαινει οτι πρεπει να αλλάξεις.. Ολο το θέμα ειναι να εισαι καλα με τον εαυτό σου και να νιώθεις όμορφα.. Υπαρχουν εξω άτομα τα οποία τους αρέσεις οπως εισαι και γι αυτο δε χρειάζεται να ασχοληθείς και να αλλάξεις για κάποιους οι οποίοι θέλουν κατι διαφορετικό απο αυτο που εισαι.. Κι απο οσα έγραψες κατάλαβα οτι δεν πρεπει να εχεις και παρά πολλα κιλα, οποτε κανένας λογος να ανησυχείς τοσο ..
Scroll to top icon