ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2016 | 14:57

..

Θεωρείτε ότι γινεται μετα απο δυο μηνες χωρισμού να εχεις έστω και μια ελπίδα; Δεν εχει καποια αλλη και μετα απο τοσο καιρο αποφάσισα οτι δε μου λειπει λογο εγωισμού ή άλλες βλακείες, αλλα τον αγαπαω .. Έμαθα πριν λιγο καιρο οτι κι αυτος καποια στιγμη ειπε οτι του λείπω ,αλλα απο κει και περα δεν τον βλεπω ιδιαίτερα πρόθυμο .. Τον βλεπω κάθε μερα και μιλαμε , ομως θελω με καποιον έμμεσο τροπο να του δειξω οτι νιωθω ακομα πολλα για εκείνον.. Δε θελω να του μιλησω ανοιχτά και να του τα πω ολα αυτά, θελω να του τα δειξω με καποιον τροπο.. Τι να δοκιμάσω;; Πειτε μου αν ξέρετε και κανενα μικροπειραγμα και τέτοιου στυλ γιατι ειμαι λιγο άπειρη..
2
 
 
 
 
σχόλια
Δε μας λες τις συνθήκες του χωρισμού σας, αλλά θεωρώ ότι, ο πιο αποτελεσματικός δρόμος είναι η ευθεία. Ποιος ο λόγος να κρύψεις τα πολλά που νιώθεις για εκείνον; Μα το θέμα μας δεν είναι να του τα γνωστοποιήσεις; Αν θες να δείξεις φαινομενικά ότι κρατάς επίπεδο και δεν τρέχεις πίσω του (που αυτό κάνεις), κάτσε στα αυγά σου και μην κινείσαι. Εάν κάνει ποτέ κίνηση αυτός, το βλέπεις.Πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος δεν γίνεται, αλλιώς δες το σαν μια ευκαιρία να δεις πως δημιουργούνται τα απωθημένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon