ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2017 | 12:35

Μου την πέφτει μια κοπέλα από το τμήμα μου

Είμαι στο παμακ, πρωτοετής στο τμήμα εφαρμοσμένης πληροφορικής και τα τελευταία 2 χρόνια είμαι με μια κοπέλα. Γνωριστήκαμε στο λύκειο αγαπηθήκαμε και ερωτευτήκαμε. Ακόμα και σήμερα είμαι ερωτευμένος μαζί της. Τον σεπτέμβρη που πέρασα στο παμακ μπήκα στο τμήμα μου είμαστε αρκετά παιδιά τα περισσότερα αγόρια αλλά υπάρχουν και κορίτσια. Είναι μια κοπέλα που λέτε που από την πρώτη μέρα με κοιτάζει. Και κάθε φορά που την κοιτάζω με κοιτάζει με τα μεγάλα πράσινα μάτια που έχει και μου χαμογελάει. Δεν θέλω να πω αν είναι όμορφη ψηλή αδύνατη και τα σχετικά αλλά θέλω να σταματήσει αυτό. Η κοπέλα μου 2 φορές που έχει έρθει στην σχολή μου την έχει προσέξει αλλά δεν μου είπε τίποτα. Η άλλη κοπέλα μας είδε 2 φορές που φιληθήκαμε με την κοπέλα μου. Πιστεύω το έκανε για να δείξει στην άλλη ότι δεν είμαι μόνος. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι αυτή η κοπέλα. Από την πρώτη μέρα με κοιτούσε επίμονα. Δεν το κάνει διακριτικά τουλάχιστον. Κάποια στιγμή μου είπε ότι είμαι πολύ εντάξει παιδί και ότι κάθε κοπέλα θα ήθελε να με έχει. Εγώ όμως έχω κοπέλα και χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν.. Εντάξει ξέρω ότι είναι βλακία η εξομολόγηση. Αλλά τι να ρε παιδιά; Την κοπέλα μου την αγαπάω και περνάμε τέλεια μαζί. Έχουμε μια ειλικρινή και σοβαρή σχέση. Αυτά.Σας ευχαριστώ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αδιαφόρησε απλά και εκείνη θα σταματήσει. Όσο δείχνεις και συ σημάδια ό,τι ενοχλείσαι τόσο εκείνη θα συνεχίζει παίρνοντάς το ανάποδα. Νομίζει ότι ίσως κάνεις το δύσκολο κτλ.
Μήπως, λέω μήπως νιώθεις ότι ένας πειρασμός σε περιτριγυρίζει και προσπάθειες να πείσεις και εμάς αλλά και εσένα οτι δεν σε νοιάζει; είσαι μικρός και είναι λογικό να ενθουσιαζεσαι, δεν πρέπει να νιώθεις ενοχικά όποιο και αν είναι το συναίσθημα σου, αρκεί να σαι σωστός με τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon