ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 08:11

Μόνο εσύ

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν φοιτήτρια αλλά πλέον γύρισα στ σπιτι μ. Αφού χώρισα από μια σχέση π ειχα στα φοιτητικά μ χρονια, μια τυπικά όμορφη σχεση π τελείωσε όμως πολύ ασχημα, είπα ότι δε θ ξανακάνω σχεση. Όμως βρέθηκε εκείνος. Άντρας διαφορετικός, ιδιορυθμος, δύσκολος ν τον χειριστείς. Με ενθουσίασε, όλοι οι δύσκολοι στόχοι με ενθουσιάζουν κ θέλω ν τους κατακτήσω. Τα φτιάξαμε με τα πολλά μετά από δική τ μεγάλη προσπάθεια αλλά οι διαφορές μας δεν αργησαν ν φανούν. Αυτός χωρισμένος με παιδιά, εγώ ανέμελη και οι ηλικίες μας σε διάσταση. Εγώ σ αυτή τη σχέση δόθηκα με όλο μ τ είναι, υπεμεινα τα πάντα κ αυτος προσπαθούσε μέχρι κάποιο χρονικό διαστημα αλλά μετά σταμάτησε. Μ την εσπαγε πάρα πολύ ο χαρακτήρας τ κ αυτου π δικός μ αλλά παρ ολαυτα δεν μπορούσαμε ν φυγουμε απ αυτό. Χωρισαμε και τα ξαναφτιάξαμε 200 φορές μέσα σ 1 χρονο! Πλέον όμως δεν αντέχω άλλο ούτε τον αλλοπρόσαλο χαρακτηρα του ούτε την κυκλοθυμια τ γιατί μαζί τ δεν ξες τι σου ξημερώνει αύριο, δεν είναι καποιος στον οποίο να μπορείς να βασιστείς. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στην ζωή μ..Τον λατρεύω κ τον μισώ ταυτόχρονα. Σχέση μίσους πάθους με τα όλα της. Φυσικά κ δεν είμαστε μαζί πια..Τον εδιωξα κ απεκλεισα κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης, δεν κρύβω όμως ότι πονάω πολύ κ μ λειπει αφάνταστα. Ότι κ ν γίνει ξέρω ότι μέσα στην καρδιά μ πάντα μαζί τ θα τα έχω, με όποιον κ ν είμαι θα νιώθω σαν ν τον απαταω κάτι π νιωθω έτσι κ αλλιώς δλδ. .κ ας μην είμαστε πότε ξανά μαζί. .Μόνο εσύ..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ολα καλά μέχρι τα τελευταία σου λόγια, ότι μόνο μαζί του θα τα χεις μια ζωή έστω και αν δεν τον ξαναδείς (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου).Τόσο μελόδραμα δεν χρειάζεται. Δεν ταιριάζετε από άποψη ηλικίας, χαρακτήρα..Όταν κάτι δεν δένει, δεν δένει και τέλος. Πας για κάτι καλύτερο. Και όντως, μην τσεκουρεύεις τις λέξεις, χτυπάει πολύ άσχημα στα μάτια, είναι σαν να μην σε νοιάζει τι λες και τι γράφεις. Έχει σημασία το πώς γράφουμε.
Μην παρεξηγηθώ, δεν ακυρώνω σε καμία περίπτωση το συναίσθημα σου. Όπως και να έχει, κάτι πήρες, κάτι έδωσες, κάτι έχασες και κάτι κέρδισες απ' αυτήν. Όμως εξομολογούμενη πήρες αρνητική, από μένα τουλάχιστον, μόνο και μόνο για τις τσεκουρεμένες λέξεις σου. Γιατί; Ο λόγος που κάποτε κόβαμε τα "μου", "και", "δηλαδή", "σου" και λοιπά, ήταν λόγω περιορισμένων χαρακτήρων στην αποστολή sms. Τώρα πια δεν υφίσταται αυτός ο λόγος, προς τι το τσεκούρεμα;Καλή δύναμη σου εύχομαι!
Scroll to top icon