Οι τσαμπουκαλεμένοι Θεσσαλονικείς της ημέρας - που δεν ήξεραν ότι τους βιντεοσκοπούσαν

Οι τσαμπουκαλεμένοι Θεσσαλονικείς της ημέρας - που δεν ήξεραν ότι τους βιντεοσκοπούσαν Facebook Twitter
8

Το είδα στου Dimitris Xristodoulou που εύστοχα χλεύασε το «ευρωπαϊκό προφίλ» μερικών θερμόαιμων τύπων που και είχαν κλείσει το δρόμο και ζητούσαν και τα ρέστα.

Γράφει ο ίδιος: 

Κατεστραμμένα τυπάκια στη Σαλονίκη, αφού έχουν παρκάρει παράνομα στη μέση της Ερμού για κανά τέταρτο, αρχίζουν τα σούτια στον οδηγό τουριστικού λεωφορείου που τους ζητάει το λόγο.

Στο λεωφορείο εντωμεταξύ βρίσκονται τουρίστες, που παίρνουν μια αξέχαστη γεύση ελληνικού μπολιτζισμού και αρχαίο πνεύμα αθάνατο και τα λοιπά.

 

 

«ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΡΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ» ήταν το καλύτερο σχόλιο...

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

6 σχόλια
Αμάν βρε γκρινιάρηδες ! Αμάν !!!Το ζήτημα δεν είναι να διασκεδάσουν οι τουρίστες; Δεν είναι να δουν κάτι ενδιαφέρον, κάτι αξέχαστο, που θα τους μείνει και θα το λένε όταν επιστρέψουν στις χώρες τους;Δηλαδή τους το προσφέρουμε και γκρινιάζουμε και από πάνω.
Είναι το γενικότερο πλαίσιο της ατιμωρισίας (από μεριάς του Κράτους) εκείνων που δεν σέβονται τους κοινούς κανόνες καθώς και την υπόσταση των συμπολιτών τους που θα οδηγήσει σε επιδείνωση των φαινομένων αυτοδικίας.