Δημοσκόπηση: Νικήτρια στον πρώτο γύρο η Λεπέν με αυξημένο ποσοστό

Δημοσκόπηση: Νικήτρια στον πρώτο γύρο η Λεπέν με αυξημένο ποσοστό Facebook Twitter
3

Η Μαρίν Λε Πεν, που ηγείται της ακροδεξιάς στη Γαλλία, αυξάνει το ποσοστό της στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ενώ τελικά εκτιμάται ότι θα χάσει με διαφορά στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (BVA-Salesforce) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.


Η νέα δημοσκόπηση προβλέπει πως το Εθνικό Μέτωπο κερδίζει ποσοστό 27,5% στον πρώτο γύρο των εκλογών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, ενώ το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 2,5% από την προηγούμενη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.


Ο ανεξάρτητος υποψήφιος του κέντρου, Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται να έρχεται στη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο, με ποσοστό 21% των ψήφων. Το ποσοστό του, είναι μειωμένο κατά μία μονάδα από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Στην τρίτη θέση, ακολουθεί ο συντηρητικός Φρανσουά Φιγιόν, με ποσοστό 19%, το οποίο επίσης έχει μειωθεί κατά μία μονάδα, από την προηγούμενη δημοσκόπηση.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM
Μέγκαν Μαρκλ: «Ήταν τρομακτικό» - Η αποκάλυψη για την εμπειρία της με την προεκλαμψία

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: «Ήταν τρομακτικό» - Η αποκάλυψη για την εμπειρία της με την προεκλαμψία

Η 43χρονη αποκάλυψε την περίοδο όπου αντιμετώπιζε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση και παράλληλα έπρεπε να ανταποκρίνεται και στις δημόσιες υποχρεώσεις της ως Δούκισσα του Σάσεξ
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Χάρι: Στο Λονδίνο για την έφεση κατά της απόφασης για την αστυνομική προστασία του

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Στο Λονδίνο για την έφεση κατά της απόφασης για την αστυνομική προστασία του

Η νομική διαμάχη του με το Υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε το 2020, όταν η επιτροπή RAVEC αποφάσισε ότι, εφόσον δεν είναι πλέον «ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας», δεν δικαιούται κρατική φύλαξη
LIFO NEWSROOM
Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Διεθνή / Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Οταν οι αγορές καταρρέουν, προειδοποίησε ο Μπλιν Άκμαν, οι νέες επενδύσεις σταματούν, οι καταναλωτές σταματούν να ξοδεύουν και οι επιχειρήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιορίσουν τις επενδύσεις και να απολύσουν εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM
Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διεθνή / Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δύο άτομα φυλακίστηκαν στο Λονδίνο για ξέπλυμα £6,6 εκατ. μέσω ψεύτικης εξαγωγικής εταιρείας και κρυπτονομισμάτων. Εμπλέκονται Ουκρανία και Ρώσος ενορχηστρωτής.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Λόγω εκλογικού συστήματος στη Γαλλία,τα φασισταριά και οι λαϊκιστές είναι δύσκολο να ανέβουν στην εξουσία. Στον δεύτερο γύρο οι Γάλλοι αποδεδειγμένα λειτουργούν με γνώμονα την κοινή λογική και το δημοκρατικό τους ένστικτο. Καμία σχέση με τον μπούφο Ελληνάρα.
Ποιοι ειναι τα φασισταρια; Επειδη το λεει το αρθρο; Το κομμα της Λε Πεν ειναι ενα πατριωτικο κομμα, απο που προκυπτει οτι ειναι ακροδεξιο; Ποιες ειναι οι ακροδεξιες του θεσεις; Επειδη θελει να βαλει φραγμο στην ανεξελεγκτη μεταναστευση; Τοτε σχεδον ολοι οι νοημονες Ευρωπαιοι ειναι ακροδεξιοι! Η μηπως το οτι αρνηθηκε να βαλει μαντηλα στον ιμαμη; Και αυτο ακροδεξιο;Και αλλο ο πατερας Λε Πεν, αλλο η κορη του, δεν ειναι το ιδιο.Βεβαια ολα ειναι σχετικα και με την σκοπια αυτουνου που κανει τον χαρακτηρισμο. Αν ειναι ακροαριστερος, τοτε και το κεντρο ειναι ακροδεξια.. Οχι για σενα προσωπικα, γενικα μιλαω.
φίλε Vardaris το κόμμα της Λεπέν είναι η φυσική συνέχεια του ακροδεξιού πατέρας της, απλά άλλαξε ρητορική προφανώς για να μπορέσει να πλησιάσει την εξουσία, πράγμα το οποίο πετυχαίνει. Είναι σαν να έρχεται η κόρη Μιχαλολιάκου μετά από 10 χρόνια και προσπαθεί να σου πουλήσει light εθνοπατριωτισμό. Θα τον αγοράσεις?