ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2017 | 09:34

Κυτταρίτιδα!!!

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την κυτταρίτιδα εχω παντού σε όλο το πόδι και είναι έντονη ποτε μα ποτέ δεν έχω βάλει κάτι που να φαίνονται τα πόδια μου και 40 βαθμούς να έχει έξω εγώ παντελόνι ή μακριά φούστα. Έχω προσπαθήσει με πολλούς τρόπους να την διώξω από γυμναστική, διατροφή, κρέμες, μασάζ μέχρι και ενέσιμη θεραπεία εχω κάνει αλλά μάταια. Είναι το μεγαλύτερό κόμπλεξ μου και ζηλεύω τόσο πολύ το καλοκαιράκι που όλες φοράνε σορτσάκια και φούστες. Δεν νιώθω καθόλου καλά όσο και να προσπαθώ να το αποδεχτώ ότι μάλλον έτσι θα μείνω. Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι που είναι αποτελεσματικό και θα με βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτες που φορσνε σορτσακια και φουστιτσες δεν εχουν κυταρριτιδα?Ολες οι Ελληνιδες εχουν ολες οι μεσογειακες πιθανων.Αλλες πιο πολυ αλλες πιο λιγο.Αν μαυρισεις το καλοκαιρι δε φαινεται τοσο.
Δεν γίνετα να μην αντιδρά ο οργανισκός σου σε έναν υγιεινό τρόπο ζής.. κάτι δεν κάνεις καλά ή δεν έχεις ενημερωθεί σωστά.. εγω την μείωσα πάρα πολύ πίνοντας πολύ νερό και γυμνάζοντας το σώμα μου 1 με 2 ώρες την ημέρα. Εννοείται πως κόβεις ζάχαρη, καφέ και πατατάκια.. κ.α. πολλά που εάν αρχίσω τώρα δεν θα τελειώσω... και σου δίνω συμβουλή να μην πετάς τα λεφτά σου σε κρέμες και αλλές αηδίες.. καλύτερα πήγαινε σε έναν διατροφολόγο που είναι επιστήμονας και τα λεφτά σου δεν θα πάνε χαμένα εάν ακολουθήσεις τις συμβουλές του.. αυτά εγώ ξέρω.. ελπίζω να σε βοήθησα!!
Scroll to top icon