Κουρουμπλής σε Μπακογιάννη: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;

Κουρουμπλής σε Μπακογιάννη: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο; Facebook Twitter
1

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με το Μαρίκειο Ίδρυμα.

«Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη επιτέλους, να απαντήσει για την ταμπακιέρα» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Επειδή η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν; Είτε έτσι όμως, είτε αλλιώς, υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;».

Ο υπουργός αναφέρει εξάλλου ότι «η κα Μπακογιάννη σήμερα έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς» και πως «ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι "χυδαίοι" και οι "ξεφτιλισμένοι"».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Μπακογιάννη σε αναρτήσεις της το πρωί στο Twitter, είχε αναφέρει πως «η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε τη μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του. Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

Η κ. Μπακογιάννη είχε επίσης αναφέρει πως η μητέρα της «προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η ποιότητα των παλαιοπασοκων ειναι γνωστή. Γιατί ο Κουρουπλής, δε μιλάει συγκεκριμένα? αν έχει στοιχεια, που εκτιμώ ότι υπάρχουν, γιατι δεν τα κοινοποιεί? Ρίχνει μια στον αέρα κι όπου βγει. Ετσι να μείνει η πρώτη εντύπωση.