ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2017 | 17:03

Κάπνισμα

Είμαι 14 χρόνων και 11 μηνών και κάνω παρέα με ένα παιδί 19 χρόνων που είναι σαν αδερφός μου Αυτός καπνίζει και έχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω αλλά πάντα αντιστεκομουνα χωρίς να μου το έχει προτείνει αυτός Αύριο θα πάμε ένα τριήμερο ταξίδι και θα είμαστε μαζί και φοβάμαι μήπως δοκιμάσω Η αλήθεια είναι πως θέλω ... αλλά δεν ξέρω ... βοηθήστε με !!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά για το κάπνισμα δεν κόπτομαι και πολύ αν και θα σου σύστηνα να μην το δοκιμάσεις, είτε σ αρέσει είτε δε θα σου αρέσει είναι βρωμερό, ακριβό και θα έρθει μια μερα που θα το μετανοιωσεις και θα είναι αργα. Κι εγώ καπνιζα απο μικρή και μια τρύπα στο νερό...αηδία! Αυτό που με ΚΑΙΕΙ όμως είναι το πού θα πας 14 χρονών και 11μηνών τριήμερο ταξίδι με τον 19χρονο φίλο σου/''αδερφό''. Τι δουλεια έχει αυτός με σένα με τόση διαφορά ηλικίας και τι ταξίδι είναι αυτό?? Αν είστε οικογενειακοί φιλοι και πάτε όλοι μαζι οκ, αλλά αν έχεις κανονισει να πας μόνη/ος μαζί του θα σε συμβούλευα με όλη μου την καλή κααρδιά να μην πας γιατί δε θα γυρίσετε και πολύ αδερφάκια απο το ταξιδάκι σας! αν διαβάζεις αυτό το σχόλιο μη σκέφτεσαι ότι είμαι οπισθοδρομική και κολλημένη...σκέψου το λογικά, εσύ πας γυμνάσιο κι αυτός έχει τελειώσει...τι κοινά έχετε και είστε φίλοι??? Αυτά και καλή σου τύχη!
θεωρώ πως είναι της ηλικίας το να έχεις την ανάγκη να δοκιμάσεις.με όλη μου την καρδιά όμως, θα σε συμβούλευα να μην δοκιμάσεις.υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει και ίσως και να το αρχίσεις.
Scroll to top icon