ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2017 | 18:03

Παιδιά τη γνώμη σας

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας.Είμαι 26 και το αγόρι μου 30 χρόνων.Πρόσφατα γκουγκλάρα το ε-μέιλ του αγοριού μου με τον οποίο είμαστε 2,5 χρόνια μαζί, μπας και βγάλει τίποτα που κανονικά δεν θ έπρεπε να ξέρω. Και όντως έβγαλε προς μεγάλη μου απογοήτευση.Είναι μέλος σε ένα σάιτ γνωριμιών. Τελευταία φορά συνδέθηκε πριν ένα μήνα.Εγινα μέλος για να δω περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ του. Από ότι είδα είναι μέλος από πολύ παλιά. Πριν κάνουμε σχέση. Απεσταλμένα μηνύματα έχει επίσης από παλιά πριν κάνουμε σχέση.Φαινεται η ημερομηνία από το τελευταίο απεσταλμένο.Αφού μηνύματα δεν στέλνει, τι θέλει και συνδέεται εκεί;μήπως από περίεργια;;μου κακοφάνηκε πολύ....να το πω;!
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί και ο ίδιος να της έδωσε δικαιώματα για να προβεί στο ψαχούλεμα εκείνη. Προσωπικά και μένα θα με πείραζε κάτι τέτοιο αν έκανε ο άνθρωπός μου. Θα καταλάβαινα πολύ απλά ότι νοσταλγεί το παρελθόν κατά κάποιο τρόπο με κάποιο άλλο πρόσωπο που ήταν στη ζωή του πριν από μένα. Μπορεί να απέμειναν ψήγματα του παρελθόντος ή απλά όπως αναφέρεις να κοιτάει από συνήθεια ή απλή περιέργεια.
Ναι, για να εκατσε να σκεφτηκε να γκουγλαρει το email του αγοριου της, φαντασου τι αλλο εχει κανει. Ηδη την εκανα εικονα κατω απ το σπιτι του αγοριου της με καπαρντινα να τον περιμενει, για να δει μην τυχον γυρισει με γκομενα.Το οτι οριζουμε διαφορετικα τα πραγματα ειναι το μονο σιγουρο X+files.
λοιπον, βγήκαμε σήμερα.Του έκανα μια συζήτηση ότι είμαι και καλά εγώ μέλος σε διάφορες σελίδες γνωριμιών από πάλια πριν τον γνωρίσω. Και μπαίνω και χαζεύω που Κ που η όταν μου στέλνουν ενημερώσεις στο μέικ μου.Τσαντιστηκε πολύ και φάνηκε. Εγώ κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν είπα τίποτα για τα χαΐρια του. Θα φτιάξω λογαριασμό και θα του στείλω να δω τι ψάρια θα πιάσω η που θα τον πιάσω κανονικά.Θα δείξει.
Αηδιαζω κ μονο στην ιδεα οτι θα ειχα σχεση κ θα καθομουν να κανω τετοια πραγματα! Ρε ειστε σοβαρες???? Αν αμφιβαλλεις για τον αλλον για τον χ,ψ λογο, τι καθεσαι μαζι του?????? Κ αν δεν αμφιβαλλεις, ποιος σκατα λογος σε οδηγει να γκουγκλαρεις το email του?? Ημαρτον!!
Λοιπόν, αν και είναι φουλ αδιακρισία από μέρους σου, ας πρόσεχε κι αυτός.Εγώ θα άρχιζα να του μιλάω (με ψευτικο προφίλ) και θα έβλεπα μέχρι που θα το έφτανε.Φαντάσου την έκπληξή του αν του έλεγες να συναντηθείτε και έβλεπε εσένα μπροστά του!
Scroll to top icon