Κανείς δε γέλασε με το αστειάκι του Onion για την Κουαβένζανεϊ Γουόλις

Κανείς δε γέλασε με το αστειάκι του Onion για την Κουαβένζανεϊ Γουόλις Facebook Twitter
Η 9χρονη Κουαβένζανεϊ Γουόλις τη βραδιά των Όσκαρ (Πηγή: Reuters)
2

Η αμερικανική online σατιρική εφημερίδα Onion έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας ενός σοβαρού και καθόλου χιουμοριστικού ατοπήματος. Την προχθεσινή βραδιά των Όσκαρ, αναρτήθηκε tweet από τον επίσημο λογαριασμό της εφημερίδας που αποκαλούσε «μ**νί» την 9χρονη υποψήφια για Α' Γυναικείο Ρόλο, Κουαβένζανεϊ Γουόλις:

Κανείς δε γέλασε με το αστειάκι του Onion για την Κουαβένζανεϊ Γουόλις Facebook Twitter

To tweet διαγράφηκε μετά από μία ώρα περίπου, χωρίς να δοθεί αρχικά κάποια εξήγηση. Ρεπόρτερ από διάφορα μέσα κατακεραύνωσαν την εφημερίδα, ενώ αναφέρουν ότι οι followers της στο Twitter προέβησαν σε μαζικά unfollow μετά από τη συγκεκριμένη δημοσίευση.

Όπως μεταδίδει η Atlantic Wire, αρκετοί προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την Onion, λέγοντας ότι ήθελε να καυτηριάσει την εμμονή του κοινού με τους celebrities, αλλά το έκανε με εντελώς λανθασμένο και άκομψο τρόπο.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα, ο CEO της Onion, Στιβ Χάνα, δημοσίευσε απολογητική επιστολή, ζητώντας συγγνώμη τόσο από την ίδια τη Γουόλις, όσο και από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα Όσκαρ. Παραδέχτηκε ότι το tweet ήταν αγενές και προσβλητικό και ξέφευγε από τη σατιρική γραμμή της εφημερίδας, ενώ διευκρίνισε ότι οι υπεύθυνοι έχουν δεχθεί επίπληξη και στο εξής θα προσέχουν περισσότερο αυτά που γράφουν.

   

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η απολογητική ανοιχτή επιστολή του Onion είναι υπόδειγμα δεοντολογίας για πολλούς ντόπιους (σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς) για το πώς λέμε συγνώμη ντόμπρα, χωρίς μισόλογα.
Με 'συγνώμη' ή χωρίς, την μαλακία την κάνανε και δεν είχε καμία σχέση με χιουμοράκι. Ε, δεν ήταν και από καρδιάς απολογία..Ένα παιδί δεν είναι μ**, ούτε για 'αστείο'.