Άνοιξε μετά από επτά ώρες η Εγνατία

Άνοιξε μετά από επτά ώρες η Εγνατία Facebook Twitter
1

Επτά ολόκληρες ώρες χρειάστηκε να περάσουν για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στην Κοζάνη, που είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα από τις 8:30 το πρωί, λόγω των βροχοπτώσεων.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν υπερχείλισε μία τάφρος μήκους 4χλμ, στην οποία διοχετεύονται τα νερά από τον κάμπο της Ξηρολίμνης, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η στάθμη του νερού στο ύψος της γέφυρας Νέας Νικόπολης Κοζάνης ξεπερνούσε τα 60 εκατοστά στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και το ένα μέτρο στο ρεύμα προς τα Ιωάννινα.

Μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και συνεργείων της Εγνατίας Οδού έγινε απάντληση των υδάτων από το οδόστρωμα και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Βίντεο από την επιχείρηση της πυροσβεστικής για την απάντληση των υδάτων

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
δε καταλαβαινω ρε πουστη μου...δλδ κανεις, μα κανεις δε ντρεπεται γιαυτο?υποτιθεται οτι η εγναντια οδος ηταν ενα μεγαλο εργο, ειναι κομματι του ευρωπαικου Ε90, και πλημμυριζει ετσι?στο wikipedia λεει οτι σκοτωνοντε και ενα καρο αρκουδες καθε χρονο...ειναι τοσο δυσκολο να κανουν ενα καλο εργο σε αυτο το τοπο?? ελεος δλδ