ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων

ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μετατρέπεται σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων Facebook Twitter
1


«Η σημερινή παρουσία του κ. Καμμένου στη Βουλή των Ελλήνων τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνοντας πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απάντησε σε κανένα από τα ουσιαστικά ερωτήματα και επιχείρησε, με αοριστολογίες, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει σχετικά με τη σημερινή συζήτηση ότι ο κ. Καμμένος ήταν σε εμφανή αδυναμία να εξηγήσει στους βουλευτές και στους πολίτες, για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν.

Και προσθέτει: «Δεν απάντησε αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε αυτό τον χειρισμό. Δεν απάντησε αν γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Δεν απάντησε με ποιο δικαίωμα βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις κατά Ελλήνων πολιτών. Η σημερινή άρνηση του κ. Καμμένου να απαντήσει στην ουσία των θεμάτων εκθέτει πλέον και τον κ. Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να απαντήσει αν, και μετά από αυτό, στηρίζει τον κ. Καμμένο».

H απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Μέρα με τη μέρα, η Νέα Δημοκρατία των κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη μετατρέπεται, από κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική. Για τη ΝΔ, δεν αποτελεί ζητούμενο η πλήρης διαλεύκανση μιας υπόθεσης διακίνησης και εμπορίας 2 τόνων ηρωίνης, αλλά η υπεράσπιση των επιχειρηματιών που στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Απόλυτο καθήκον μιας συντεταγμένης και ευνομούμενης Πολιτείας, καθώς και της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης είναι να πράξει τα δέοντα ώστε να διερευνηθούν σε βάθος υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών, ακόμα δε περισσότερο όταν αυτές σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών.


Αυτό ακριβώς οφείλει να πράξει και θα πράξει ανεμπόδιστη η Δικαιοσύνη.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια