Ο Καμμένος δήλωσε ότι στο τμήμα δημοσκοπήσεων του ΠΑΜΑΚ «γίνεται μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών» και το Πανεπιστήμιο τού απαντά

Ο Καμμένος δήλωσε ότι στο τμήμα δημοσκοπήσεων του ΠΑΜΑΚ «γίνεται μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών» και το Πανεπιστήμιο τού απαντά Facebook Twitter
Nikolas Giakoumidis / SOOC
4

Αιχμές για τις δημοσκοπήσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) άφησε χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ. Το ειρωνικό σχόλιο του υπουργού, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, σε ερώτηση δημοσιογράφου από το seleo.gr, για την κατάσταση με τη διακίνηση ναρκωτικών εντός των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης , ο Πάνος Καμμένος σχολίασε: «Διακίνηση πρέπει να υπάρχει μεγάλη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ιδίως στο τμήμα που γίνονται οι πολιτικές δημοσκοπήσεις, αλλιώς δεν δικαιολογούνται (τα αποτελέσματα)».

 


Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, απαντώντας, μεταξύ άλλων, πως «για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΑΚ:


«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 82η ΔΕΘ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα ναρκωτικά στα ΑΕΙ, δήλωσε ότι "στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα πρέπει να γίνεται μεγάλη διακίνηση και ειδικά εκεί που κάνουν τις μετρήσεις των κομμάτων, αλλιώς δεν εξηγείται...".


Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θεωρούν ότι για το φλέγον ζήτημα των ναρκωτικών που απασχολεί όχι μόνον τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτού του είδους τα σχόλια, ούτε χάριν αστεϊσμού, όπως πιστεύουν ότι τα έκανε ο κ. υπουργός.


Πόσο μάλλον για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο αποτελεί μια από τις λαμπρές εξαιρέσεις ελληνικών ΑΕΙ, στις οποίες το φαινόμενο της διακίνησης ναρκωτικών είναι σχεδόν μηδαμινό.


Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ελπίζουν ότι ο κ. υπουργός θα αντιληφθεί το άτοπο των σχολίων του και θα ανασκευάσει».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αν ο υπουργός κόπτεται για τα ναρκωτικά στα πανεπιστήμια, ας στηρίξει τις προσπάθειες κατάργησης του ασύλου ή διαχωρισμού του ασύλου διακίνησης ιδεών από την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Αλλά μάλλον τον νοιάζει μόνο να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις που λένε ότι δεν ξαναβλέπει καρέκλα ούτε με κυάλια.
Για το ΠΑΜΑΚ δε ξέρω, αλλά 50 μέτρα παραπέρα το ΑΠΘ είναι τίγκα στους διακινητές και τους εξαρτημένους, με συνευθύνη της κυβέρνησής σου. Τα κρύα σου αστειάκια να πας να τα πεις στην οικογένεια της γυναίκας που είχε βρεθεί πέρυσι νεκρή στο υπόγειο του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ από overdose.
Ο Καμμένος είναι ο ορισμός του μπούλη κάγκουρα, που μιλάει λες και είναι σε καφενείο! Πολιτικός σου λέει μετά.Και αφού τάχα μού το ΠΑΜΑΚ έχει πνίγει στα ναρκωτικά, εσύ τι κάνεις γι' αυτό πέρα απ' το να χλευάζεις;
Αυτός οανθρωπος ούτε τη θέση του τιμά, ούτε κατάλαβε που βρίσκεται. Νομίζει ότι συμμετέχει σε παιχνίδι. Τι ευθύνη να ζητήσεις απ ενα μπουλη? (συγγνώμη απο τους μπούληδες)