ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2017 | 11:23

Τι θυμήθηκα

Ένα μεσημέρι, η μάνα μου με είχε βάλει για ύπνο και εγώ έπαιζα με ένα κουμπί από το σακάκι της. Έμοιζε με διαμάντι και μου άρεσε. Τόσο πολύ, που το έβαλα μέσα στη μύτη. Πανικόβλητοι με πήγαν στο Κέντρο Υγείας. Εγώ να σκούζω σε όλο το δρόμο. Ήταν ένας γιατρός που έκανε το αγροτικό του και προσπαθούσε ο δόλιος να μου το βγάλει με ένα τσιμπιδάκι. Κάθε φορά που με πλησίαζε, εγώ τσίριζα και έκανε πίσω. Είχε μαζευτεί όλο το ιατρικό τιμ από πάνω μου, ο πατέρας μου να ρωτάει αν έπρεπε να πάμε Αθήνα και ο γιατρός να κοιτάει, μην ξέροντας τι να κάνει. Εγώ να κλαίω non- stop. Ώσπου μια νοσοκόμα λέει "φύσα μωρέ δυνατά, έχει γεμίσει μύξες και μπορεί να γλιστρήσει". Και όντως είχε δίκιο.Μερικά χρόνια μετά το ίδιο ακριβώς έκανε και η αδερφή μου, με χάντρα από κολιέ. Αυτή κάθισε να της την βγάλουν όμως. Και πρόσφατα, το ανηψάκι μου κατάπιε μπαταρία, από αυτές τις πλακέ τις μικρές. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά τώρα είναι καλά.Να προσέχετε τα κουτσούνια σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μικρή είχα βάλει στη μύτη μου μία ευμεγέθη μαύρη πέρλα από ένα κολιέ της μαμάς μου που είχε χαλασει. Ακριβώς επειδή ήταν από κολιέ, μου την έβγαλαν οι γιατροί στο Αγλαΐα Κυριακού με ένα εργαλείο. Ο γιατρός που με ανέλαβε όμως ήταν πολύ απότομος και μου έβαλες τις φωνές πολύ άσχημα και από τότε δεν ήθελα να πηγαίνουμε στο Κυριακού όταν συνέτρεχε κάποιος λόγος.
Scroll to top icon